Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla HTC:n ohuin Android-älypuhelin: HTC Ville

16
Manu Pitkänen

Videolla HTC:n ohuin Android-älypuhelin: HTC Ville
YouTubeen lisätyllä uudella videolla esitellään HTC:n toistaiseksi julkistamatonta HTC Ville -älypuhelinta. Huhujen mukaan se paljastetaan maailmalle virallisesti MWC-messuilla.

Villen kerrotaan olevan paksuudeltaan vain kahdeksan millimetriä. Se painii siis samassa kokoluokassa Samsungin Galaxy S II:n kanssa. Uudella videolla esitellään puhelimesta löytyvää Android 4.0 -käyttöjärjestelmää sekä Sense 4.0:lla höystettyä käyttöliittymää.
Nelosia Villestä löytyy huhujen mukaan muutenkin, sillä siinä pitäisi olla 4.0-versioon päivitetty Bluetooth ja tuplaytimellinen Snapdragon S4 (1,5 GHz). Kahdeksan megapikselin kamerasta, VGA-tason etukamerasta, HSPA+-tuesta ja 1650 milliampeeritunnin akusta on myös ollut puhetta.

Video löytyy vielä YouTubesta, joten se kannattaa katsoa pikimmiten.

Kommentit (16)

pjtop (vahvistamaton)

4

Odotan vielä Iltasanomien uutista "HTC:n uusimman puhelimen nimi on suomalainen miehen nimi - katso kuvat!" -.-

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

7

@2,4: Samaa mietin, kun Lumiasta veditteen todella typerät jutut, niin miksei tästäkin! "Lol, sen nimi on Ville, niiku Suomes, Ville! LOL! T: HTC= High Tech Crap! HAAHAA". Tosin, iltapäivälehdissä saatetaan AIVAN HYVIN tehdä tuosta uutinen. Sen verta paska se taso on niissä.

@1,3,5,6 (Eli loput): Samaa mieltä tässäkin, uutuus on melko ruma, ei mikään muotoilun ihme. Tuollainen tylsyydessään ruma lätkä.

Vastaa
fdsafew (vahvistamaton)

8

Miten sensestä on tullut noin ruma? Taidan odottaa mieluummin SGS III, kun sensekään ei enää houkuta.

Vastaa
s730 (vahvistamaton)

9

On se sukkelaa arvostelemista ruma ruma ruma ja ruma tälläiset kommentit viittaavat jotenkin omiin komplikaatioihin ja veikkaan että teillä itsellänne on vähän ruma naama.Ja teillä on salainen pelko ja aavistus että tuo puhelin on muutenkin parempi kuin teidän omanne.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

10

@9: Miten joku voi noin pahasti provosoitua toisten ihmisten mielipiteistä? Omaan silmääni tuo nyt vain sattuu olemaan ruma. Enkä myöskään usko tuon tuovan mitään innovatiivista tai uutta, joka olisi ihan must have. Ja ei, en tunne mitään alemmuuskompleksia. Ettei nyt vaan sinulla olisi jotain omalla tunnollasi?

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

11

@9 Trollollooo :D On kyllä hieno kommentti. Jos ei pidä jostain, on kateellinen/tyhmä/ruma. Tuo on se perinteinen argumentti. "Et pidä Justin Bieberistä, koska olet kateellinen".

Tosin, saattaa tuo kommentti olla sarkastinenkin, mitä todella toivon. Sitä vaan ei voi kovin helposti sanoa, näin interwebsissä.

Vastaa
henr1
henr1

13

Omasta mielestäni tuo on melko tyylikäs puhelin verrattuna vaikkapa jonhonkin tiettyyn korealaisvalmistajaan.. ;) Mutta kaikillahan on omat mielipiteet asian suhteen, eikä tästä tarvitse riitaa enää aloittaa. Eihän tuo Sensekään vielä valmis ole, kun sisällä pyörii vasta 4.01 eikä 4.03, luulisi parannusta siihen (toivottavasti) vielä tulevan.

Vastaa
mikis1
mikis1

15

@14 tässä uutisessahan puhuttiin pelkästään ohuimmasta HTC:n valmistamasta puhelimesta.

Mutta joo, ei oo oikeen ikinä muhun iskeny toi HTC:n muotoilu, eikä iske nyttenkään

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja