Galaxy Nexus sai taas päivityksen -- muut valmistajat vielä lähtökuopissa

2
Teemu Laitila

Galaxy Nexus sai taas päivityksen -- muut valmistajat vielä lähtökuopissa
Kun muut high-end-Androidien käyttäjät yhä odottelevat ensimmäistäkään Ice Cream Sandwich -versiota, Google on julkaissut Galaxy Nexukselle taas uuden käyttöjärjestelmäpäivityksen.

Päivityksen versionumero on 4.0.2 ja ladattavan tiedoston kooksi kerrotaan vain kahdeksan megatavua. Google ei ole julkaissut tietoja päivityksen tarkemmasta sisällöstä, vaan sen kerrotaan sisältävän lähinnä "tärkeitä bugikorjauksia".

Päivitys on ladattavissa puhelimiin suoraan OTA-päivityksenä, eikä laitetta siis tarvitse päivityksen ajaksi kiinnittää tietokoneeseen. Jos puhelin ei ilmoita päivityksestä automaattisesti, sen saatavuuden voi tarkistaa myös manuaalisesti puhelimen asetusten kautta.

Tähän mennessä muilta valmistajilta ei ole juuri herunut tarkkoja ajankohtia ICS-päivitysten aloittamiseen. Viimeisimpien tietojen mukaan HTC aloittaa päivitykset "aikaisin tänä vuonna" ja ainakin Samsungin Norjan osasto on luvannut Galaxy S II -laitteen päivityksen saapuvan paikallisille käyttäjille maaliskuun aikana.Kiitos vinkistä MobileJannulle!

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Sony Xperia 10 IV – hinta laskenut -29%

Sony Xperia 10 IV
250 € Kärkkäinen
349 € Elisa
399 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

No, eikös tämä ole juuri Googlen oman sarjan puhelinten isoin valttikortti? Että päivitykset tulevat hyvin nopeasti (ja jatkuvat kohtuullisen pitkään). Muiden valmistajien pitäisi kyllä skarpata noissa päivityksissä. Tämä tulee olemaan mahdollisesti myös Motorolan etu, jos Google päättää suosia sitä, mikä toki olisi aika riski veto.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
bugiman2 (vahvistamaton)

2

itse ainakin odotan entistä toimivampaa versiota tästä uudesta Androidista (siis ICS),mitä nykyiset versiot ovat olleet (esim.2.3.3 versio oli virransäästöltään ainakin buginen jne)!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.