Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämän takia Siri on vain uusimman iPhonen ominaisuus

1
Teemu Laitila

Tämän takia Siri on vain uusimman iPhonen ominaisuus
Applen iPhone 4S -puhelimessa käytetty A5-järjestelmäpiiri sisältää sisäänrakennetun ominaisuuden, joka parantaa henkilökohtaisen avustajan Sirin toimintaa. Sirin tarvitseman tekniikan leipominen sisään prosessorin yhteyteen selittää sen, miksi Apple ei ole tuonut ääniohjausta vanhemmille puhelinmalleille.

Asia paljastui Audience-nimisen start-up-yrityksen pörssilistautumisen yhteydessä. Audience on kehittänyt oman earSmart-nimellä tunnetun melunpoistoon erikoistuneen DSP-piirin. Puheen erottaminen taustamelusta on olennainen osa luotettavasti toimivan puheentunnistuksen toteutusta.

Aiemmissa iPhone-malleissa Audiencen piiri oli rakennettu erillisenä komponenttina puhelimen sisään. Piirin integrointi suoraan prosessorin yhteyteen selittää myös sen aiemmin ihmetystä herättäneen seikan, miksi Applen A5-järjestelmäpiiri on huomattavasti muita suorituskyvyltään vastaavia piirejä isokokoisempi.Vaikka earSmart on olennainen osa Sirin toimintaa, sen melunpoistoa hyödynnetään luonnollisesti myös puheluiden laadun parantamisessa meluisissa ympäristöissä. Audiencen mukaan earSmart-tekniikka pyrkii imitoimaan korvan ja aivojen välistä toimintaa, joka on erittäin tehokas taustamelun suodattaja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

Samalla sirulla on myös kuvien prosessointiin tarkoitettu yksikkö, parantaa valokuvien laatua ja tunnistaa kasvoja. Videoissa sillä vähennetään kohinaa ja heiluntaa.

Ja varmaan jatkossa samalle sirulle pakataan lisää ja lisää toiminnallisuutta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.