Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ruutu.fi julkaistiin Androidille

9
Manu Pitkänen

Ruutu.fi julkaistiin Androidille
Sanoma on julkaissut sen Ruutu.fi-nettitelevisiosta Android-laitteille tarkoitetun ohjelman. Aiemmin vastaava mobiilisovellus julkaistiin iPhonelle ja iPadille.

Nelosen, Livin ja Jimin ohjelmia ilmaiseksi tarjoava sovellus löytyy Android Marketista. Käyttäjät voivat sen avulla suodattaa Ruudun sisältöä uusimmat-, sarjat-, ja suositut-suodattimilla -- myös ohjelman hakeminen nimen perusteella onnistuu.

Allekirjoittaneen lyhyen testin perusteella ohjelma toimii ongelmitta, mutta monilla muilla tuntuu olevan ongelmia. Sovellus on kerännyt paljon yhden tähden arvosteluja Android Marketissa. Kenkä näyttäisi puristavan siitä, että joissain tapauksissa sovellus näyttää kyllä mainokset, mutta itse sisältö jää esittämättä. Asiasta uutisoi Digilelut.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Henry1979
Henry1979

1

nonii hienoa et jotkut ajattelee näitä android luurin omistajiakin! Toisin ku maikkari joka valinnut silverlight kikkareen netti töllöönsä joka ei toimi android ympäristössä ollenkaan.

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

2

"sovellus ei pystynyt hakemaan tarvittavia alustustietoja internet yhteyden kautta" "Sovellus vaatii internet yhteyden toimiakseen". Hienoa paitsi että wifi on päällä ja muu navigointi toimii hyvin. Tarviikohan asua suomessa jotta tää toimis? :(

Vastaa
ep_
ep_

6

Asensimpa samontein. Olipa helppoa kun vain klikkasin tuota uutisen linkkiä ja sitten vain asenna ja OK. :) Kätevä kun voi noin helposti marketista asentaa.

Eipä tule paljon mitään nelosen kanavilta katsottua. Katsomo olisi kova sana!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.