Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yhdysvaltain oikeusministeriö hyväksymässä Googlen Motorola-kaupat

2
Teemu Laitila

Yhdysvaltain oikeusministeriö hyväksymässä Googlen Motorola-kaupat
Yhdysvaltain oikeusministeriö on antamassa hyväksyntänsä Googlen jo viime syksynä julkaisemille suunnitelmille ostaa Motorola Mobility. Kauppa vaatii myös EU-viranomaisten hyväksynnän ja päätöksen on luvattu syntyvän ensi maanantaihin mennessä.

Kaupan myötä Google saa haltuunsa yli 17 000 Motorolan patenttia, joilla voidaan esimerkiksi suojella Androidia Applen ja Microsoftin patenttivaateilta. Silti Googlelta kerrottiin jo kauppojen julkistuksen aikoihin, että Motorolan laaja patenttisalkku ei ole ainut syy yrityksen ostoon.

Motorola-kauppojen avulla Google parantaa kilpailukykyään verrattuna Appleen, joka vastaa itse alusta loppuun laitteidensa raudan sekä ohjelmistojen suunnittelusta. Toisaalta Google on luvannut olla asettamatta Motorolaa erityisasemaan muihin Android-valmistajiin verrattuna, mikä tarkoittaa tasapainoilua avoimuuden ja tuotteiden vertikaalisen integroinnin välillä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Ranvier
Ranvier

2

Toivottavasti tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa saadaan Motorolalta paljon laadukkaita älypuhelimia varustettuna perus Androidilla ilman mitään turhia kustomointeja. Niin ja myöskin saavat sitten päivitykset vielä ihan ajallaan. Taitaapi varmaan seuraava Nexus puhelin tulla Motorolalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja