Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Spotifyn iPhone-versio tuplasi äänenlaadun

21
Teemu Laitila

Spotifyn iPhone-versio tuplasi äänenlaadun
Spotifyn iPhone- ja iPad-laitteille tarkoitettu asiakasohjelmisto tarjoaa nyt käyttäjille mahdollisuuden kuunnella musiikkinsa huomattavasti aiempaa paremmalla laadulla. Spotifyn työpöytäsovellus on tarjoannut musiikin jo pitkään 320 kbps laatuisena ja nyt sama ominaisuu tulee iOS-käyttäjien saataville.

Aiemmin tarjolla on ollut hitaammilla yhteyksillä toimiva 96 kbps sekä hieman parempaa laatua tarjoava 160 kbps. Hifistien onneksi Spotify tarjoaa nyt myös iOS-laitteita omistaville mobiilikäyttäjille mahdollisuuden kuunnella musiikkinsa täydellä 320 kbps laadulla, joka ei häiritse kuuntelukokemusta paremmillakaan kuulokkeilla käytettynä.
Parantuneen äänenlaadun lisäksi päivittynyt iOS-sovellus tarjoaa mahdollisuuden kirjautua Spotifyyn sisään yhdelä painalluksella Facebook-tunnuksia käyttäen.

Spotifyn mobiiliversion käyttöön vaaditaan maksullinen Spotify Premium -tili ja sovelluksen voi ladata Applen App Store -palvelusta. Android-versiosta ei vielä toistaiseksi löydy mahdollisuutta parempaan äänenlaatuun.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (21)

Anonyymi käyttäjä
dumdidumdum (vahvistamaton)

1

hifistien onneksi :DDDDDD ei taida vielä ihan 320kbps olla riittävä jos omistaa edes hitusen paremmat kajarit :)

Vastaa
olliboi
olliboi

2

heeelmi =D tulis ny viel ennen kesää androidillekki ni pääsee autossa kuuntelee hyvällä bitratella musaa :PPP tätä on odotettu :D

Vastaa
ExogenBoy
ExogenBoy

3

Pistin juuri kolme päivää sitten tuon ominaisuuden puutteesta palautetta spotifylle. Stereokuuntelussa ero 160 vs 320 kbps oli yllättävänkin selvä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

Joo, ei taida hifisteille ihan 320kb/s olla riittävä. Mutta parannusta toki. Milloinkohan saadaan ultra joka puskee jotai flac:ia.

Vastaa
Grina
Grina

11

@10 Kaikkiin pyyntöihin, mitä koneesi ruudulla sinulle esitetään, ei aina ole pakko vastata myöntävästi...

Vastaa
JuhaW
JuhaW

12

Nykyään on vaihtoehtona kummalla haluaa loggautua. Joko facebookilla tai Spotify tunnuksella. Ei tosiaan ole PAKKO käyttää sitä Facebook kirjautumista.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
riili (vahvistamaton)

13

"To register for Spotify you must use your Facebook account." spotifyn sivulta.. pakko se on facebook käyttäjätili tehdä.
@4 Pakko taas ei ole facebookkiin antaa oikeita tietoja tai käyttää facebookkia, jos spotifya haluaa käyttää.

Vastaa
Gathago
Gathago

14

Your Spotify account
Creating a Spotify account

To enjoy Spotify you will first need to create a Spotify account. Your Spotify account is online, where your music library will be stored and accessible from anywhere.

If you have already created a Spotify account. Start the Spotify application, and log in with either your Facebook or Spotify username and password.

There are two ways to create a Spotify account.
If you have a Facebook account you can use it to log in, download and install Spotify. Then start Spotify, and enter the e-mail address and password that you use for Facebook. A Spotify account will be created for you automatically the first time that you log in.

Alternatively, you can create a Spotify account here on the Spotify website.


http://www.spotify.com/fi/help/guides/account/

Vastaa
qwerty83
qwerty83

16

Tätä on odotettukin, mutta missä viipyy applen kojeille kunnon soittolistojen vieritys? Spotifyä nimittäin oikeasti käyttää 10x mieluummin esim. Androidilla, koska sivupalkista saa pikavierityksen. Todella rasittava puute. Toivottavasti kaatumistautia on saatu myös paremmaksi. Androidilla ei ole kaatunut itsellä kertaakaan, mutta iPodilla kymmeniä kertoja erityisesti synkronoinnin aikana kuunnellessa.

Ja joo, tiedän kyllä että voi tehdä useita lyhyempiä soittolistoja. Itse vaan satun pitään pidemmistä soittolistoista.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
abacaca (vahvistamaton)

17

Spotifystä tuli totaalisen arvoton viritys kun ilmaiskuuntelujen määrä supistettiin naurettavaan viiteen per biisi.

Vastaa
jos
jos

18

@14 Jos olisit mennyt tuosta vähän pidemmälle, olisit lopulta päätynyt Facebookin vaatimiin tietoihin.

Millään keinolla, kikalla tai kiertotiellä en onnistunut ilman, että Facebook olisi tullult mukaan.

Vastaa
virheinen
virheinen

20

Täällä on siis monilla virheellistä tietoa.

Spotifyssa Facebook ON PAKOLLINEN kaikille uusille käyttäjille. Uusia Spotify-tunnuksia ei voi enää tehdä, vaan sisään täytyy kirjautua Facebook-tunnuksilla. Jos Facebookia ei ole, ei ole asiaa myöskään Spotifyyn.

Vanhoja käyttäjiä, joilla on Spotify-tunnus, vaatimus ei koske (ainakaan vielä).

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja