Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook päivitti Windows Phone -sovellustaan

2
Teemu Laitila

Facebook päivitti Windows Phone -sovellustaan
Facebook on julkaissut uuden version sovelluksestaan Windows Phone -laitteille. Uudistetun version numero on 2.3 ja sen luvataan saapuvan Windows Phone -sovelluskauppaan ladattavaksi tämän illan aikana.

Uusi sovellus tuo mukanaan läjän odotettuja uudistuksia kuten mahdollisuuden käyttää ryhmiä tehokkaammin. Facebookin mukaan uusien ominaisuuksien lisäksi sovelluksen ulkoasu on laitettu uusiksi ja suorituskykyä on parannettu monessa kohdassa. Tarkemmat tiedot päivityksen sisällöstä voi tarkistaa täältä.
Vaikka Facebook tarjoaa Windows Phone -laitteille erillistä omaa sovellustaan, moni käyttäjä on tyytynyt käyttöjärjestelmän sisäänrakennettuun sosiaalisten verkostojen tukee, joka mahdollistaa vähintäänkin perustoiminnot erittäin tehokkaasti muuhun käyttöliittymään upotettuna.

Kommentit (2)

WP7! (vahvistamaton)

1

Hyvä päivitys, ryhmät toimivat kätevämmin ja kokonaisuudessaan kiva app. Olisin kyllä kaivannut tyylikkäämpää live-tiiltä, mutta eiköhän ilmankin pärjää :)

Vastaa
hirvari
hirvari

2

Laittakaas mulle nyt linkkiä et mistä saa muka VIRALLISEN facebook sovelluksen.. Uutinenhan viittaa siihen "Facebook on julkaissut uuden version sovelluksestaan Windows Phone -laitteille."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja