Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvassa: Motorolan Intel-pohjainen Android-puhelin

3
Teemu Laitila

Kuvassa: Motorolan Intel-pohjainen Android-puhelin
Motorola tulee todennäköisesti olemaan ensimmäinen puhelinvalmistaja, joka tuo länsimaissa markkinoille Intelin prosessoriin perustuvan älypuhelimen. Motorola ja Intel kertoivat yhteistyöstä jo CES-messuilla alkuvuodesta.

PocketNow on jo saanut käsiinsä ensimmäisen kuvan Motorolan Android-luurista, jonka sisällä hyrrää perinteisen ARM-prosessorin sijaan Intelin Medfield-niminen järjestelmäpiiri. Yksiytiminen Medfield-piiri toimii todennäköisesti 1,6 GHz:n taajuudella ja se tukee Intelin HyperThreading-ominaisuutta moniajon tehostamiseksi.
Kuvan perusteella Intelin järjestelmäpiiri on onnistuttu ahtamaan yhtä pieneen tilaan kuin nykyiset ohuet Android-mallitkin.

Sen lisäksi että tuntematon Motorola-puhelin on yhtiön ensimmäinen Intel-malli, se on myös yhtiön ensimmäinen Android 4.0 -versiolla (Ice Cream Sandwich) varustettu puhelin. Androidin päällä pyörii kuitenkin uusi versio Motorolan MotoBlur-käyttöliittymästä.

Puhelimesta odotetaan lisätietoja kuun lopussa Barcelonassa järjestettävillä Mobile World Congress -messuilla.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

ep_
ep_

3

Intelin piiri kuluttaa virtaa todennäköisesti enemmän kuin ARM ja akku ei puhelimen koosta päätellen vaikuta nykyistä isommalta joten akkukesto tullee olemaan surkeahko.

Saakohan MotoBlur kenkää kunhan Googlen Motorola-kaupat vahvistuvat?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja