Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC työstää kilpailijaa Spotifylle

9
Manu Pitkänen

HTC työstää kilpailijaa Spotifylle
HTC työstää Beats Audion kanssa uutta musiikin suoratoistoon tarkoitettua palvelua. Älypuhelinvalmistaja on käyttänyt yhtiön audiotekniikkaa ja brändiä omissa tuotteissaan viime vuodesta alkaen, jolloin HTC osti enemmistöosuuden Beats by Dr. Dre -yrityksestä.

GigaOmin raportoima hanke on esimerkki vaikeuksissa painivan HTC:n pyrkimyksistä erottautua muista Android-valmistajista. Eilen Puhelinvertailu.com uutisoi yhtiön aikeista tuoda markkinoille PlayStation-sertifioituja laitteita.
Verkkolehden mukaan HTC on neuvotellut aiemmin markkinajohtaja Spotifyn kanssa, mutta ne eivät johtaneet mihinkään. Senpä takia yhtiö on päättänyt laittaa oman kilpailevan palvelun pystyyn. Suoratoistopalvelu saatetaan esitellä jo MWC-messuilla.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

capuzino
capuzino

2

@1

Onhan Grooveshark ilmainen, vaan ei täysin laillinen, koska suurinosa kappaleista on käyttäjien lisäämiä.

Ja se, kuinka ilmaisena Grooveshark tulee pysymään ei ole varmaa, koska mm. kaverini ei voi kuunnella enää sieltä musiikkia maksamatta.

Että se ei ole suoraan verrannollinen, koska ei ole täysin, jos lainkaan laillisella pohjalla, verraten Spotifyhyn ja mahd. HTC:n tulevaan palveluun.

Vastaa
ep_
ep_

3

@1
Huomasimpa tuossa joku päivä sitten sellaisen asian, että kun Groovesharkin avaa ja alkaa toistamaan kappaletta niin tulee ilmoitus, että pitäisi ruveta maksamaan 2$ kuukausimaksua palvelusta. Ilmoituksen voi sulkea mutta heti seuraavassa kappaleessa käy samoin. Eli jos kestää sen viestin jokaisen kappaleen kohnalla niin OK. Ja jos tuon maksun jälkeen pitää valita palvelu, on se ehdottomasti Spotify.

Vastaa
Matsomppi
Matsomppi

4

Itsellä taas pienen tauon jälkeen Spotify premium käytössä. Groovesharkia kokeilin jonkin aikaa, mutta häiritsi joidenkin kappaleiden huono laatu ja vaihtelevuus, että löytyykö haluttu musiikki vai ei. Spotifystä kumminkin löytyy n.90% musiikista, mitä tulee aktiivisesti kuunneltua. Spotify on myös vaan niin helppo käyttää, vaikka siitä joitain ominaisuuksia puuttuukin.

Jospa kilpailevat palvelut vaan pakottaisivat Spotifyäkin parantamaan entisestään toimintaansa..? Kilpailu kuitenkin on aina hyväksi. Kuhan vaan ko. softan saisi myös PClle ja muillekkin puhelimille, kuin HTCn Androidit. (HTCn ja muidenkin WP7?)

Vastaa
virheinen
virheinen

5

Jos HTC:n palvelu ei vaadi Facebookia kuten Spotify vaatii, sillä on jo aika suuri etu. Ainakin itse siirryn, jos samanlaisia ominaisuuksia löytyy, sillä Spotifyn facebook-pakko estää vanhempia ja paria kaveria liittymästä mukaan.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

7

6@
>Spotify ei vaadi Facebookia

Vaatii, ei vaadi.

Nyt tuossa jäi sulta kertomatta milloin ei vaadi.

Jos "virheisen" vanhemmat ei pääse/voi syystä tai toisesta mennä Facebookkiin, niin heille tärkeää on se miten saavat Spotifyn käyttöön, mitä se vaatii, ja mitä se kustantaa ja onko se ehtojen ja yleisten tapojen mukaista.

Vastaa
virheinen
virheinen

8

Spotify vaatii Facebookin. Yritä rekisteröidä uutta Spotify-tunnusta ilman Facebookia, et todellakaan tule pystymään siihen. Vanhoja käyttäjiä vaatimus ei koske, mutta uusilta käyttäjiltä vaaditaan Facebook-tunnuksia ja heidän pitää myös kirjautua niillä sisään.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

No, ei kilpailu pahaksi ole. (Paitsi kun kyseessä on kunnat, ilmeisesti.) Hyvä vain jos joku toden teolla haastaa Spotifyn, saadaan vähän liikettä tuolla sektorilla ja mahdollisesti uusia ominaisuuksia ja hinnanalennuksia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja