Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n Android-uutuudet paljastuivat

11
Manu Pitkänen

HTC:n Android-uutuudet paljastuivat
HTC:n MWC-messuilla esiteltävien Android-puhelimien lopulliset myyntinimet ovat todennäköisesti paljastuneet. Puhelimet lanseerataan uuteen One-mallistoon.

One-puhelimien teknisesti kehittynein malli on HTC One X, josta on aiemmin puhuttu Edgenä tai Endeavorina. Puhelimesta löytyy Nvidian neliytimisella suorittimella varustettu Tegra 3 -järjestelmäpiiri.
Toinen esiteltävä puhelin kantaa nimeä One S, joka tunnettiin aiemmin Villenä. Tuplaydinsuorittimeen perustuvaa puhelinta on luonnehdittu HTC:n ohuimmaksi Android-puhelimeksi. Videokuvaakin laitteesta on jo ehtinyt vuotaa verkkoon.

Esiteltävänä on vielä kolmaskin One-malli, nimittäin One V. Sen kohdeyleisö on ilmeisesti musiikin suurkuluttajat. Puhelin sisältää 3,7-tuumaisen näytön lisäksi gigahertsin taajuudella toimivan suorittimen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Jarissimo
Jarissimo

1

Missä keleessä viipyy rauta qwertyllä varustetut luurit? Alkaisi Desire Z kaivata jo päivitystä nätimpään.. Tosin ostan seuraavan luurini mieluummin joltakin toiselta valmistajalta.

Vastaa
Blodoffer
Blodoffer

3

@2 Toivottavasti ottavat sinut HTC:lle töihin, että saavat firman taas uuteen nousuun. Kukahan tali siellä on päättämässä näistä asioista, kun eivät tätä ole siellä päässä vielä hoksanneet? Ovathan nuo puhtaan Androidin sisältäneet Nexus-puhelimet olleetkin sellaisia myyntimenestyksiä, että kannattaisi kaikkien ryhtyä puhtaiksi rautavalmistajiksi.

Vastaa
simsim4
simsim4

4

@3 Juu pitäispä mun laittaa hakemusta sinne htc:lle kun niiltä ei oikeen mikään suju... Sain just elämäni naurut katsoessani htc:n sivuilta sensen mainosvideon, jossa kysyttiin oletko ikinä missannut puhelua koska puhelin on laukussa? No et enää, koska htc soi automaattisesti muita kovemmin joten et missaa puheluita. Miten vaikeaa voi olla äänen voimakkuuden säätäminen??? En yhtään ihmettele kun menee huonosti... Sense näyttää ja on kamala eikä mainoksetkaan ole eduksi. Ottais Samsungilta mallia.

Vastaa
rane69
rane69

5

Eikö toi "Soi kovemmin" ominaisuus ole juuri se että, sensori joka lukitsee näytön puhuessa puhelimeen, huomaa että puhelin on taskussa, tai jokin peittää sen sensorin, että sois kovemmin ettei jää kuulematta, ja kun puhelin on pöydällä, se ei huutaisi täysillä ?

Vastaa
Blodoffer
Blodoffer

7

@4 En nyt haluaisi vääntää tästä mitään fanipoikien tappelua, mutta olisi kiva kuulla vähän parempia perusteluita. Hauskaa sinänsä, että mainitsit juuri tuon ominaisuuden, koska itse olen ainakin sen ansioista onnistunut olemaan missaamatta muutaman puhelun. Tottakai noita asetuksia, kuten äänenvoimakkuus, verkot, näytön kirkkaus jne, voisi olla koko ajan manuaalisesti säätämässä, mutta itse ainakin tykkään olla miettimättä kännykän asetuksia koko aikaa.
Ymmärrän, ettei kaikkiin tuollainen ihmisläheinen mainonta uppoa, mutta tuskin kaikki haluavat kuunnella pelkkää hehkutusta neliytimistä ja Quadrant-arvoista.

Sinänsä ristiriitaista, että mainitsit Samsungin, vaikka kyseisen lafkan TouchWiz ei ole sen enempää nähnyt puhdasta Androidia kuin Sensekään. Mielestäni Samsungin Fisher Price -henkinen TouchWiz on ruma ja lapsellinen, mutta ulkonäköseikoista on melko turha taistella.

Vastaa
simsim4
simsim4

9

@7 Tarkoitin että ottais touchwizistä mallia ku se ainaki myy toisinku htc sense. Toi on tietenkin vaan mun mielipide ja kyllähän se sensekin jonku verran myy mutta itselle ei ainakaan noin rumalla käyttiksellä puhelinta htc:lta tule. Kieltämättä android kiinnostaa mutta samsungin muovia en osta ja htc tekee hyvillä spekseillä ja ihan kivanki oloisia puhelimia mutta kun se sense... Taidan pysyä vanhassa kunnon Nokiassa.

Vastaa
n1p4
n1p4

10

Itse tykkään Sensestä kovastikin. Toi "taskutila" on erittäin kätevä ja ulkonäöllisesti Sense pieksee TouchWizin mielestäni reilusti. Ja esim. "lukitusrengas" on hieno keksintö. Mutta mielipiteitähän nämä on.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

11

Sensestä puutuu esim kansiot, mikä on jo niin suuri miinus, ettei ilman voi elellä.. Eli Launcher pitää vaihtaa ensitöikseen vaikka Go Launcheriksi, mikä on kyllä ehdottomasti paras kaikista, hakka jopa Touchwizin mennen tullen..

SEnsessä hienot widgetit, mutta alkaa se vaan olemaan aika kökkö muutenkin verrattuna kilpailijoihin.

Olen kyllä sitä mieltä että saisivat valmistajat tehdä nuo valinnaisiksi niin että halutessa ne voisi ladata ja ottaa käyttöön.. Harva haluaa.. Ja tuo olisi mielestäni asiakkaiden palvelemista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja