Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Suomi kertoo Facebookissa tulevat päivitykset

4
Teemu Laitila

Samsung Suomi kertoo Facebookissa tulevat päivitykset
Yksi kuumimmista puheenaiheista erityisesti Android-käyttäjien kesken on tällä hetkellä kysymys siitä, milloin mikäkin puhelin saa seuraavan ohjelmistopäivityksen ja erityisesti koska kauan odotettu Ice Cream Sandwich viimein saapuu omaan puhelimeen.

Odotus saa tasaisin väliajoin aikaan huhuja päivitysaikatauluista, kun uutissivustot tarttuvat toiveikkaasti pienimpiinkin tiedonmurusiin. Samsung yrittää tarjota ratkaisua ongelmaan ja yhtiö on julkaissut Facebook-sivuillaan virallisen aikataulun eri laitteiden tulevista päivityksistä.
Aikataulu vahvistaa aiemman tiedon, jonka mukaan Galaxy S II -malli saa Android 4.0 -päivityksen vielä ennen maaliskuun loppua. Galaxy Noten omistajille luvataan ICS-päivitys vuoden toisen neljänneksen aikana eli viimeistään kesäkuun loppuun mennessä. Lisäksi aikataulusta paljastuu, että Samsung suunnittelee vielä Android 2.3.6 -päivityksen julkaisua SGS2-mallille ja 2.3.6+ -version julkaisua Notelle ennen nelosversioon siirtymistä.

Samsung Suomi ei kuitenkaan voi taata päivitysten saapumista luvattuna ajankohtana, vaan kyseessä on yhtiön mukaan "alustava aikataulu" joka saattaa myöhästyä Samsung Suomesta riippumattomista syistä.

Kommentit (4)

SGS2 omistaja (vahvistamaton)

1

Pääasia,että tuleva Android 4.0 tulee toimimaan!. Samsung on hyvin tähän asti pystynyt vetämään ainakin täällä Suomessa pois jakelusta jos ongelmia on on ilmennyt.

Vastaa
Ralle_ (vahvistamaton)

2

Yhtiöiden pitäisi ensijaisesti tietottaa asiostaan omilla kotisivuilla eikä missään Facebookissa, jossa kaikki netin kåäyttäjät eivät ole tai eivät tahdo sinne liittyä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja