Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian julkaisemattomat puhelimet läpäisivät testit

1
Manu Pitkänen

Nokian julkaisemattomat puhelimet läpäisivät testit
Nokian on veikkailtu esittelevän MWC-messuilla yhteensä kuusi puhelinuutuutta. Näistä kolme olisi älypuhelimia ja loput kolme peruspuhelimia.

Huhujen mukaan älypuhelimista kaksi olisi Windows Phone -mallisia. Kolmas puhelin perustuisi Symbianiin. Huhut ovat saaneet hieman lihaa ympärilleen, sillä Nokia Lumia 610 -puhelin näyttäisi läpäisseen Indonesian televalvontaviranomaisen testit. Sivulla ei mainita Lumia-nimeä, vaan pelkästään "Nokia 610". Puhelin on sivun mukaan valmistettu Etelä-Koreassa.

Aiempien huhutietojen mukaan Lumia 610 perustuisi Windows Phone Tango -alustaan. Puhelimen hinnan on väitetty asettuvan noin 120 euron tuntumaan.

Testit on myös läpäissyt Nokia 305, jonka uskotaan kuuluvan viime vuonna lanseerattuun Asha-mallistoon. Puhelin on valmistettu Kiinassa. Muuta tietoa siitä ei ole vielä saatavilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
huhutieto (vahvistamaton)

1

huhutiehoihin perustuen! huhutietoihin!!!! per**le tätä nettijournalismia!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.