Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Panasonic rantautuu Euroopan älypuhelinmarkkinoille Elugalla

7
Manu Pitkänen

Panasonic rantautuu Euroopan älypuhelinmarkkinoille Elugalla
Japanin puhelinmarkkinoilla vaikuttanut Panasonic on jo aiemmin kertonut olevansa halukas laajentumaan merten ulkopuolisille markkinoille. Sanat ovat muuttumassa hiljalleen teoiksi kun yhtiö kertoi tuovansa Elugaksi ristityn mallin Eurooppaan maaliskuun aikana.

Käytännössä puhelimen julkistus Panasonic Convention 2012 -tapahtumassa ei tarjonnut mitään uutta tietosisältöä. Puhelimen spesifikaatiot ja julkaisuajankohta paljastettiin jo viime jouluna, eivätkä ne ole muuttuneet niistä miksikään.

Kertauksen vuoksi todettakoon, että puhelin kestää vettä ja pölyä. Suoraviivaista muotoilua tottelevan puhelimen näyttö on mitoiltaan 4,3 tuumaa ja 960x540 pikseliä. Painoa on kertynyt karvan verran yli 100 grammaa (103 g). Pakettiin on mahdutettu lisäksi yhteensopivuus NFC-teknologialle. Käyttöjärjestelmänä on Android.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
vinosilmä (vahvistamaton)

4

Vastaavaa android shittiä taitaa olla kun korean poikien tekeleet. Ei kiinnosta sitten yhtään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.