Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaisoperaattori otti BlackBerry-puhelimet valikoimaansa

11
Teemu Laitila

Suomalaisoperaattori otti BlackBerry-puhelimet valikoimaansa
Suomalainen palveluoperaattori Cubio on tuonut maailmalla erityisesti yrityskäyttäjien suosimat BlackBerry-älypuhelimet myös suomalaiskäyttäjien ulottuville. Vaikka kanadalaisen RIM:n BlackBerry on monissa maissa edelleen lähes standardi tiettyjen alojen yrityksissä, Suomessa RIM on jäänyt Nokian jalkoihin ammattikäytössä.

Suuri osa BlackBerry-malleista sisältää fyysisen näppäimistön, mikä helpottaa paljon sähköpostia kirjoittavia. Lisäksi puheliten etähallinta mahdollistaa kadonneiden laitteiden paikantamisen ja tietojen tyhjentämisen muistista. BlackBerry Messenger sovellus tarjoaa mahdollisuuden salattuun pikaviestittelyyn laitteiden välillä.

Cubio tuo myyntiin aluksi kolme BlackBerry-mallia. BlackBerry Torch 9860 sisältää pelkän kosketusnäytön, BlackBerry Bold 9900 sisältää kosketusnäytön ja fyysisen näppäimistön laitteen etupuolella ja BlackBerry Torch 9810 sisältää liukunäppäimistön puhelimen alla.BlackBerry-puhelimille löytyy sovelluksia RIM:n omasta App World -sovelluskaupasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

foliomanne
foliomanne

2

Onkohan toi sovelluskauppa nokian symbian tasoa, jossa ei ole mitään "käytettävää" ilmaista kamaa. Vai lähempänä android/ikauppaa, josta löytää vaikka mitä? Ainakin itse voisin tuollaista vakavasti harkita, jos tietoturva toimii ja puhelinkin toimisi. Yrityskäytössä olevalta puhelimelta, voisi jopa odottaa, että lukitusruudussa näkyisi, jos on tullu sähköposteja. Belle päivitys ei saanut sitäkään kuntoon nokialla, vaikka nokian pitäisi? palvella yritysasiakkaita.
Oikeestaan n8:n jälkeen voisin harkita vaikka puhelinkorttia tai savumerkkeihin siirtymistä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
eieieijaei (vahvistamaton)

3

Näitä ostavat ainoastaan jenkit ja britit.

Paria mallia käyttäneenä ei oikein säväytä. Nokian E71 oli jo neljä vuotta sitten täysin ylivoimainen näihin mustamarjoihin verrattuna. Kaiken lisäksi akun kesto näissä on jäätävän huono. Älkää suomalaiset menkö ostamaan konkurssia kohti ajelehtivan ameriikan helmen kuraisia luureja!

Vastaa
simsim4
simsim4

4

@2 Kävin just kattoo ja kyllä on surkea! Kyllä hävii nokian kaupalle 6-0. Ei edes fruit ninjaa saa... Angry birdsit ja accuweatherit kyllä löytyi, mutta siihen se jäi. Ja hinnat taivastakin korkeammalla...

Vastaa
KOD0U
KOD0U

5

BlackBerry, BlacBerry vai Blackbery? Nopealla vilkaisulla kirjoitettu kolme kertaa väärin. Koomista :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
BlackP. (vahvistamaton)

7

Kuinka paljon sovelluksia mahtaa tällä hetkellä App World-sovelluskaupasta löytyä?.Varmaan enemmän kuin Symbian malleihin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

8

2@
>Onkohan toi sovelluskauppa nokian symbian tasoa, jossa ei ole
>mitään "käytettävää" ilmaista kamaa.

Spy/Adwarea jos kaipaat niin pettyt, firmakäytössä tuskin edes sallitaan.


>Ainakin itse voisin tuollaista vakavasti harkita, jos tietoturva
>toimii ja puhelinkin toimisi.

Vaikka BB on yrittänyt muuttua, niin edelleen se elää emailinkautta, tietoturva on monisäikeinenasia, pilvestä kuitenkin kyse.
BB asemaa on syönyt se että firmat käyttävät suoraan postipalveluitaan, eivätkä enään tarvitse Rim:in palveluita.

Nokian Symbian -> WP siirtyminen antoi vähän hengähdystilaa Rimille sen nykyisten asiakkaiden pitämisessä, mutta ei se RIMistä tee houkuttelevaa. lähitulevaisuuden juoksulla WP/Windows8 voi olla jopa RIMin pahin uhka

> Yrityskäytössä olevalta puhelimelta, voisi jopa odottaa, että
>lukitusruudussa näkyisi, jos on tullu sähköposteja. Belle
>päivitys ei saanut sitäkään kuntoon nokialla, vaikka nokian
>pitäisi? palvella yritysasiakkaita.

Läheskaikissa Belle puhelimissa on toimiva aktiivinen näytönsäästäjä, näytönsäästäjästä riippuu mitä näytetään, ei tarvi söheltää lukitusnäytönkanssa.

Vakiohiluilla ei näy email viestienmäärää.

Vastaa
MissBlue
MissBlue

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti foliomanne:

Onkohan toi sovelluskauppa nokian symbian tasoa, jossa ei ole mitään "käytettävää" ilmaista kamaa. Vai lähempänä android/ikauppaa, josta löytää vaikka mitä? Ainakin itse voisin tuollaista vakavasti harkita, jos tietoturva toimii ja puhelinkin toimisi. Yrityskäytössä olevalta puhelimelta, voisi jopa odottaa, että lukitusruudussa näkyisi, jos on tullu sähköposteja. Belle päivitys ei saanut sitäkään kuntoon nokialla, vaikka nokian pitäisi? palvella yritysasiakkaita.
Oikeestaan n8:n jälkeen voisin harkita vaikka puhelinkorttia tai savumerkkeihin siirtymistä.

Mahtaa olla erinomaiset tarpeet, jos ei Noksun kaupasta löydä mitään "käytettävää" ilmaista kamaa. No, ilmaisia pöpöjä ja vakoilusoftia siellä tosiaan taitaa olla selvästi Androidia vähemmän.
Noksuun saa ilmaisen Sleeping Screen näytönsäästäjän, joka kyllä kertoo saapuneiden puhelujen/viestien määrän näytöllä ihan kiltisti. Tuo on ilmainen ja se löytyy sieltä, missä ei ole mitään "käytettävää" saatavana.

Vastaa
Blackberry
Blackberry

11

Tähän on pakko kirjoittaa jotenkin näin eli:ensiksi tämän viestin kirjoitin Blackberry 8900 Curve puhelimella(huom.Ä,Ö,Å merkit toimivat ettei jää epäselväksi)ja laite toimii Suomessa varsin hyvin paitsi laitteen erikois toiminnot eivät toimi täällä(ei operaattori tukea app ohjelmille esim.Elisa) mutta muualla maailmassa kyllä toimii olen kokeillut asiaa esim.Lontoossa missä BB puhelimia löytyy erittäin paljon käytössä siis tai Amerikkalaisissa tv ohjelmissa tuotemerkki esiintyy myös useasti tuotemerkkiä käyttävät myös tavalliset ihmiset eivätkä pelkästään bisnes miehet.Ja BB puhelinta saa myös Suomesta mutta hinta on erittäin kova esim.n.700 euroa,kun maksoin omastani ranskassa n.400 euroa ja käytettyäni muita merkkejä mukaan lukien Motorola,Nokia ja ym. en aio enään vaihtaa merkkiä ainakaan niin kauan,kun on mahdollista Blackberry puhelimia ostaa,koska se on paras puhelin merkki mitä olen koskaan käyttänyt ja Nokiaa ei voi verrata BB puhelimiin mitenkään jo pelkästään huonon maailman myynnin takia tai huonon ovi palvelun takia,kun vertaa BB app world palveluun mistä saa puhelimeeni lähes mitä vaan. I love my Blackberry.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja