Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ennuste: Android valloittaa kehittyvät markkinat

2
Manu Pitkänen

Ennuste: Android valloittaa kehittyvät markkinat
Android tulee voittamaan kilpajuoksun kehittyvillä markkinoilla. Näin povataan In-Statin uudessa ennusteessa.

Tutkimusyhtiön ennusteen mukaan Androidin markkinaosuus kehittyvillä markkinoilla (Kiina, Intia ja Afrikka) tulee nousemaan vuoteen 2015 mennessä jopa 80 prosenttiin. Kalliimpien puhelinmallien hyvän vireen uskotaan tarttuvan myös kaikkein edullisimpiin (alle 150 dollaria) Android-puhelimiin, jotka toimivat kasvun vetureina kehittyvissä maissa. Hyvästä tulevaisuudenodotteesta huolimatta Android tulee kohtaamaan In-Statin mukaan kovaakin kilpailua tietyillä markkina-alueilla.

Pienemmän palan jaosta kamppaillaan In-Statin mukaan Microsoftin, Nokian ja Samsungin kesken. Kaksi ensinnä mainittua ovat yhteistyökumppaneita kalliimmissa älypuhelimissa, joten ne saattavat joutua ristiriitatilanteeseen alemmassa hintaluokassa. Nokialla on kehitteillä oma Meltemi-alusta ja Microsoft on kertonut haluavansa laajentua edullisiin älypuhelimiin.In-Statin mukaan vuonna 2015 toimitetaan noin 340 miljoonaa edullista Android-puhelinta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
J.Hertz (vahvistamaton)

1

Entäs Series 40? Yli miljardi puhelinta kehittyvillä markkinoilla ja Nokia satsaamassa siihen että saisi toisen miljardin sisään? Tuntuu siltä että noi analyytikot eivät ole koskaan varsinaisesti vierailleet niissä paikoissa mihin ennusteitaan heittelevät.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

1@
>Entäs Series 40?

Uutisen lähteen jutussa käsiteltiin älypuhelimia, se oli tippunut Suomen matkalta pois.

>ja Nokia satsaamassa siihen että saisi toisen miljardin sisään?

Nokia on kertonut satsaavansa Series 40 kohderyhmään ja kehittävän sen laitteistoa kohti feture jopa älypuhelimia, uutisen Meltem nimellä viitattiin ilmeisesti siihen.

Se kuinka paljon Series 40 koneita, kuinkapaljon Qt koneita ja mihin laatikkoon ne laitetaan selviää aikanaan, mutta älypuhelim eivät vielä täytä kokomarkkinaa.

Juttu ei paljo povannut WPlle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.