Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE esitteli uuden Android 4.0 -puhelimen: Mimosa X

8
Manu Pitkänen

ZTE esitteli uuden Android 4.0 -puhelimen: Mimosa X
Kiinalainen ZTE on esitellyt aiemmin julkistettujen Android 4.0 -puhelinten jatkoksi kolmannen mallin, joka tottelee nimeä Mimosa X.

Mimosa X perustuu raudan puolesta Nvidian ratkaisuihin. Aikaisemmissa Tegra-puhelimissa verkkoyhteyksistä on vastannut kolmannen osapuolen kehittämä piiri. Mimosa X:ssä on Nvidian edellisen sukupolven kaksiytiminen Tegra 2 -alusta ja grafiikkajätin viime vuonna ostaman Iceran HSPA+-modeemi. Puhelin on tässä mielessä ensimmäinen laatuaan.

Puhelimen 4,3-tuumaisen kosketusnäytön tarkkuus yltää 960x540 pikseliin. Kuvausominaisuuksista vastaavat viiden megapikselin pääkamera ja 0,3 megapikselin etukamera. Tallennustilaa löytyy neljä gigatavua. Puhelin tulee myyntiin huhti-kesäkuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Jarissimo
Jarissimo

2

Jälleen yksi luuri joka julkaistaan 3kk liian aikaisin. Ei mene jakeluun ,ett äjulkaisusta venytetään kauppoihin tuloa noin pitkään.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

3

@2: Tarkoitat varmaankin julkistuksesta julkaisuun? Sillä julkaisulla tarkoitetaan sitä päivää, jolloin laite/tuote tulee myyntiin. Omasta mielestäni tuo noin 3 kuukautta on suhteellisen lyhyt aikaväli, sillä itse olen tottunut varsinkin pelien kohdalla huomattavasti pidempään aikaväliin. Tosin nämä kaksi eivät ole ihan täysin verrattavissa toisiinsa, mutta kuitenkin.

Ota huomioon, että tuote pitää saattaa myös kaikkien potentiaalisten ostajien tietoon ennen julkaisua, jotta voidaan taata tuotteen myynnille hyvä alku. Jos tuote tulisi heti julkistuksen yhteydessä myyntiin, niin alkumyynti olisi huomattavasti heikompaa.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

4

2vk julkistuksesta kauppoihin tuloon olisi mielestäni hyvä aika. 3kk on aika, jolloin asian unohtaa tai ostaa jotain mitä löytää hyllyltä.
Ihmisistä varmasti pieni osa harkitse puhelimen ostoa kovinkaan pitkään vaan menee liikkeeseen/nettikauppaan ja ostaa sen mitä löytyy. Puhelin kuitenkin normaalisti ostetaan kun edellinen hajoaa tai kytky sopimus umpeutuu. Näin toimii siis "vähemmän valistunut, peruskuluttaja".
Tuote saatetaan ostajien tietoon pitämällä se myynnissä, ei hehkuttamalla "tulossa on" tyylillä. Tuo varmasti toimi silloin kun kilpailua oli vähemmän, mutta nykyisin tarjonnasta ei ole puutetta, varsinkaan tuossa segmentissä, mitä uutinen käsittelee.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

4@
>2vk julkistuksesta kauppoihin tuloon olisi mielestäni hyvä aika.

Kuullostaa aika lyhyeltä,

>3kk on aika, jolloin asian unohtaa tai ostaa jotain mitä löytää
>hyllyltä.

Heräteostajat ostaa sitä mitä hyllystä löytyy, heille tuskin väliä koska mikäkin malli on julkistettu. jahkailijat odottaa aina tulevia. Harkitsevalla tieto tulevista melleista voi olla eduksi.

Valmistajat pyrkii parhaansa mukaan heidän kannalta parhaaseen ajoitukseen.

Jos valmistaja lykkää sidosryhimille esittely ja julkistuksen hyvin lähelle myyntiintuloa, ei se käytännössä pääse laajasti kauppoihin kuin aikojen päästä, jos silloinkaan.


Jos taasen aloittaa markkinoinnin ajoissa, niin tiedot laitteesta leviää hallitsemattomista ehkä myös virheellistä infoa ja lisäksi varsinainen julkistus menettää julkisuusarvon.

Jos valmistajalla on oma jakelukanava niin sillä vähän enemmän pelivaraa sen kanavan osalta.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

6

No mutta mites tämän päivän tähti Apple. ne julkistaa ja tuotteet on kaupoissa melkein heti sen jälkeen ja näyttäisi toimivan.

Tietysti voi sanoa, että niillä on brändi kunnossa, mutta osittain se on siksi, että niiden tuotteet on myytäviä tuotteita, eikä haavekuvia.

Sama toimisi kyllä monilla muillakin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

7

4@
>No mutta mites tämän päivän tähti Apple. ne julkistaa ja tuotteet
>on kaupoissa melkein heti sen jälkeen ja näyttäisi toimivan.

Applellä osa tuotteista tulee myyntiin melkein samointein julkistuksen yhteydessä.

Mutta puhelimissa meininki toinen ja voinut mennä kuukausia ennenkuin koko jakelukanavassa saatavilla. Vaikka yhtiöllä vain yksi julkistus per vuosi ja kanavassa valmiina tilaa. ei sekään onnistu kanavaa täyttämään parinviikon varaoitusajalla. Ensimmäisen aallon ketjuun sekin joutuu asiasta infoamaan poikkeaa uutisesta siinä että Appella vipua paljon enemmän.

Siitä huolimatta huhumylly velloo ennen julkistusta, ja uuttamallia pohtivalle kuluttajalle huhujanvarassa oleminen ole mikään etu.

Vastaa
pallopaa10
pallopaa10

8

en suosittele ostaa neljä gigatavua vaan!! Miettikää mikä yhdistalmä zte android 4.0 ja neljä gigatavua muistia!!! Tolle puhelimille voi, jopa mun mielestä nauraa. Mul on nokia n9 meegol
se saa kohta flash tuen miettikää meegoi on vaa yksi ja ei tule enempää!! Iphoneja ei saa flash tuel miks ko ios tulee koko ajan lisää.mul on zte tabletti joka yhtäkkiä sammu ja ei käynnistynyt.sit mä vein takuu huoltoon. Ja sain uuden joka ei tunnistanut sd korttia en oo sen jälkeen jaksanut viedä sitä huoltoon.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.