Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 710 saapui kauppoihin Suomessa

5
Matti Vähäkainu

Lumia 710 saapui kauppoihin Suomessa
Nokia on saanut tänään myyntiin Suomessa myös toisen Windows Phone -mallinsa. Suosittua Lumia 800-mallia edullisempi Lumia 710 löytyy nyt niin verkkokaupoista kuin kivijalkamyymälöistä.

Jälleenmyyjistä DNA on kertonut Digitodaylle, että Lumia 710:n myynti on alkanut hyvin. Lisäksi DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko kertoo haastattelussa, että kalliimpi Lumia 800 -malli menee edelleen hyvin kaupaksi.

Lumia 710 on saatavilla neljällä värivaihtoehdolla, joilla kaikilla on hintaa 24 kuukauden kytkyllä riippuen operaattorista n. 10-12 euroa kuukaudessa. Kertamaksulla myyvät verkkokaupat tarjoavat puhelinta tasaisesti noin 300 euron hintaan. Muun muassa Verkkokauppa.comin varastoista ja kivijalkamyymälöistä löytyy kaikkia neljää Lumia 710:n värivaihtoehtoa.


Lumia 710 on Windows Phone Mango -puhelin, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,7 tuuman kosketusnäyttö, 512 megatavua RAM-muistia, 5 megapikselin kameran teräväpiirtovideokuvauksella sekä 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Noin sata euroa kalliimpaan Lumia 800:aan verrattuna joutuu tyytymään heikompaan kameraan ja vähempään määrään tallennustilaa. Suurin ero teknisten ominaisuuksien ohella on puhelinten muotoilussa.

Nokia Lumia 710 tekniset tiedot, hinnat ja käyttäjäarvostelut löydät Edukas.fi:stä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

4

Ei tuo pahalta kädessä tunnu. Lumia 800 näyttö on vain minusta paljon parempi käytössä. Siksi kallistuisin itse 800:seen, jos Lumian hankkisin... Vielä mennään pari vuotta vanhalla luurilla...

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

Aikaisemminhan on puhuttu ulkoasun "kierrättämisestä". Kalliimpi L800 otti N9:n tyylikkään ja hintavamman tyylin, kun taas tämä nappaa Nokian halvemman tason (keskitason?) tyylin. Eli kuluttajille tarjotaan niitä tuttuja (kaupaksi käyneitä) tyylejä, uudella käyttiksellä ja jotakuinkin samassa hintaluokassakin.

Itse en tämän laitteen ulkonäöstä pidä. Kulmikas L800 on mielestäni hienompi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja