Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kehittää reunatonta Galaxy-älypuhelinta

7
Manu Pitkänen

Samsung kehittää reunatonta Galaxy-älypuhelinta
Korealaisen Maeil Business Newspaper -talouslehden mukaan Samsung aikoo tuoda markkinoille reunattoman/kehyksettömän älypuhelimen. Reunasta reunaan -näytöllä varustetun puhelinta kutsutaan jutussa Galaxy B:ksi.

Lehden tietojen mukaan puhelimen etupuoli olisi kauttaaltaan näyttöä, ohutta kaiuttimelle ja etukameralle varattua kaistaletta lukuun ottamatta. Käyttöjärjestelmänä on tuorein versio Androidista, joka tukee kapasitiiviset näppäimet korvaavia virtuaalisia painikkeita.

Pitkän kehitysprosessin läpi käyneen puhelimen näyttöä on kuvailtu myös suureksi. Myyntiin se tulee näillä näkymin tämän vuoden toisella tai kolmannella kvartaalilla. On mahdollista, että puhelimen lopulliseksi nimeksi valikoituu Samsung Galaxy III:sta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

ep_
ep_

3

@1 ja 2
Ei nappeja ollenkaan. Uusin antero (ICS) ei tarvitse niitä koti, takaisin ja valikko -nappeja ollenkaan kun ne on siinä näytöllä alalaidassa.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

4

Mutta jos näyttö tulee noin isoksi että reunoja ei ole niin puhelimen kestävyys on varmaan samaan luokkaa. Eli yksi kolaus ja näyttö on säröillä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pekka1239 (vahvistamaton)

7

Ainakin kun minä pidän puhelinta kädessä niin tarvitsen niitä reunoja. Puhelin vähän "uppoaa" käteen niin että välillä reunallisellakin puhelimella tulee virhe painalluksia kun käden iho koskettaa näyttöä, saapi nähä miten Samsunki tollasen onkelman ratkasee.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja