Nokian kärkipuhelin uusille markkinoille

2
Matti Robinson

Nokian kärkipuhelin uusille markkinoille
Nokia kertoi Mobile World Congress -messuilla tuovansa CES-messuilla esitellyn Nokia Lumia 900 -älypuhelimen markkinoille globaalisti. Puhelimesta saapuu Kanadan Rodgers-operaattorille LTE-versio ja maailmalle tuodaan myös LTE-verkkoja tukematon versio.

Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolelle tuotava versio on pitkälti identtinen ja tärkein ero onkin tuetuissa verkkoteknologioissa. LTE:n tilalta tuetaan HSPA+:aa, joka mahdollistaa 42 megabitin tiedonsiirtonopeudet. Puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 1,4 gigahertsin suoritin, 8 megapikselin kamera sekä laadukas etukamera ja 4,3 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö.

Lumia 900 saapuu markkinoille vuoden toisella neljänneksellä ja sen arvioitu hinta ennen veroja on 480 euroa. Nokia ei kertonut tarkemmin julkaisujen aikatauluista, joten joudumme odottamaan vielä tietoa Suomen julkaisun päivämäärästä.Microsoft kertoi Nokian tilaisuudessa tuovansa vihdoin Skypen Windows Phone -alustalle. Skypestä on tästä päivästä lähtien tarjolla beta-versio sovelluskaupassa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -46%

Oppo Reno 5 Lite
334 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
685 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Samsung Galaxy S10 Lite – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy S10 Lite
592 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 957 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 528 €

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Hieno juttu, mutta olisivat saaneet tuoda saman tien. Ketuttaa suunnattomasti, kun palvelu/tuote tuodaan pelkästään Jenkkilään, tai niille tienoille. Onneksi joutuivat hetken kärvistelemään ilman Spotify:a.

Tuota Skypeä onkin odoteltu. Toivottavasti Microsoft onnistuu liittämään Skypen erittäin kiinteäksi osaksi Windows-käyttöjärjestelmiä. Puheluiden soittaminen (yms.) erittäin hyvin integroidun Skypen avulla WP:stä WP:hen ja jopa työpöytäkoneisiin ja tabletteihin olisi melkoinen myyntivaltti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.