Nokian kärkipuhelin uusille markkinoille

2
Matti Robinson

Nokian kärkipuhelin uusille markkinoille
Nokia kertoi Mobile World Congress -messuilla tuovansa CES-messuilla esitellyn Nokia Lumia 900 -älypuhelimen markkinoille globaalisti. Puhelimesta saapuu Kanadan Rodgers-operaattorille LTE-versio ja maailmalle tuodaan myös LTE-verkkoja tukematon versio.

Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolelle tuotava versio on pitkälti identtinen ja tärkein ero onkin tuetuissa verkkoteknologioissa. LTE:n tilalta tuetaan HSPA+:aa, joka mahdollistaa 42 megabitin tiedonsiirtonopeudet. Puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 1,4 gigahertsin suoritin, 8 megapikselin kamera sekä laadukas etukamera ja 4,3 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö.

Lumia 900 saapuu markkinoille vuoden toisella neljänneksellä ja sen arvioitu hinta ennen veroja on 480 euroa. Nokia ei kertonut tarkemmin julkaisujen aikatauluista, joten joudumme odottamaan vielä tietoa Suomen julkaisun päivämäärästä.Microsoft kertoi Nokian tilaisuudessa tuovansa vihdoin Skypen Windows Phone -alustalle. Skypestä on tästä päivästä lähtien tarjolla beta-versio sovelluskaupassa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
99 € DNA
196 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -22%

Realme 11 Pro
268 € Bigbox
308 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 343 €

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Hieno juttu, mutta olisivat saaneet tuoda saman tien. Ketuttaa suunnattomasti, kun palvelu/tuote tuodaan pelkästään Jenkkilään, tai niille tienoille. Onneksi joutuivat hetken kärvistelemään ilman Spotify:a.

Tuota Skypeä onkin odoteltu. Toivottavasti Microsoft onnistuu liittämään Skypen erittäin kiinteäksi osaksi Windows-käyttöjärjestelmiä. Puheluiden soittaminen (yms.) erittäin hyvin integroidun Skypen avulla WP:stä WP:hen ja jopa työpöytäkoneisiin ja tabletteihin olisi melkoinen myyntivaltti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.