Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony esitteli kaksi uutta Android-puhelinta: Xperia P ja Xperia U

5
Manu Pitkänen

Sony esitteli kaksi uutta Android-puhelinta: Xperia P ja Xperia U
Sonyn tämän vuoden MWC-messujen antiin kuuluu kahden uuden Xperia-älypuhelimen julkistaminen. Android-puhelimien nimet ovat Xperia U ja Xperia P.

Molemmista puhelimista löytyy Sonyn Mobile BRAVIA Engine -tekniikalla varusteltu Reality Display -näyttö. P-mallissa näytön kirkkautta on parannettu virtapihillä WhiteMagic-tekniikalla. Eroa puhelimien näytöissä löytyy myös koon puolesta, sillä Xperia P:ssä näyttö on neljä tuumaa ja Xperia U:ssa 3,5 tuumaa. Molemmissa on gigahertsin kellotaajuudella tikittävä tuplaydinsuoritin.

Puhelimista löytyy kaksi- ja kolmiulotteiset panoraamakuvat mahdollistava kamera. Megapikseleitä Xperia P:n Exmor R -kennosta löytyy kahdeksan. Xperia U:ssa megapikseleitä on viisi. Parempi varustelutaso näkyy Xperia P:ssä HDMI- ja DLNA-tukien muodossa. Lisäksi puhelimesta löytyy NFC-etälukuteknologia.

Molemmat puhelimet tulevat myyntiin Android 2.3.6 -käyttöjärjestelmällä. Päivitys uudempaan nelosversioon on kuitenkin luvassa toisen kvartaalin aikana. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Xperia Pee, hmmm...

Ulkonäöllisesti melko päteviä laitteita, erottuvat ainakin siitä harmaasta android-puhelinten massasta. Kolmiulotteinen panoraamakuva? Kuulostaa aika jännältä, miltäköhän sitten näyttää?

Kalliimman mallin etuna näyttäisi siis olevan yhdistettävyys, HDMI selkeimpänä etuna. Mielestäni Sonyn kuuluisikin panostaa puhelintensa yhdistettävyyteen ja toimivuuteen omien laitteidensa, Sony-telkkareiden ja PS3:n kanssa, siinä ovat ne Sonyn valttikortit. DLNA toki kätevänä, mutta jokaiseen muuhunkin laitteeseen lisättävänä ominaisuutena. Isompaa näyttöä en varsinaisesti laske yksiselitteiseksi edusksi halvemman pienempään näyttöön verratessa.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

3

No höh.. "Xperia P and Xperia U will be available to consumers globally in the second quarter of this year."

Eli jos vanhat Sonyn merkit pitää paikkaansa niin se on joskus kesäkuun lopulla.. No eipä tuota jaksa odotella niin kauan.. Tuo P malli olisi ollut eri kiinnostava.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

4

@2: Näytön koko on ihan miten itse kukin tykkää, sillä ihmisillä nyt sattuu olemaan erikokoisia käsiä. Näin ollen, puhelimissa, joissa on pienempi näyttö, niin niissä myös pitäisi olla yhtä lailla niitä ominaisuuksiakin. Se onkin harmillista, että hi-end Android-puhelimella tarkoitetaan nykyään isonäyttöistä puhelinta, jossa on kaikki herkut.Eli yhtä lailla varmasti löytyisi myös kysyntää isonäyttöisille puhelimille, joissa olisi vähemmän ominaisuuksia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja