Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC ja Samsung aikovat tuoda markkinoille Apollo-puhelimia

6
Manu Pitkänen

HTC ja Samsung aikovat tuoda markkinoille Apollo-puhelimia
Samsungin ja HTC:n älypuhelinmalliston pääpaino on voimakkaasti Androidin puolella. Ne ovat kuitenkin panostaneet myös Windows Phoneen, eikä asia tule muuttumaan ainakaan lähitulevaisuudessa.

Molemmat valmistajat ovat Barcelonassa vahvistaneet, että yhtiöt aikovat pysytellä Windows Phone -leirissä ainakin Apolloon saakka. Apollo on Microsoftin mobiilialustan seuraava suuri päivitys, jota on tituleerattu myös nimellä Windows Phone 8. Sen uudistuksista ei ole tällä hetkellä varmaa tietoa.

HTC:n tuotepäällikkö Kouji Koderan mukaan Apollo-puhelimia on tulossa. Samsung on taas kertonut, että se pyrkii tuomaan Apollo-puhelimet markkinoille vuoden loppuun mennessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Samsungilla on nyt monta rautaa tulessa, kun on Bada, Android, Tizen ja WP. Toivottavasti pakka ei leviä käsiin yhtä pahasti, kuin Nokialla.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

2

No eihän nokialla ollut noin paljoa viritelmiä, joten siihen se ei kaatunut vaan siihen, että siellä ajateltiin kaiken rullaavan kuin itsestään. Kilpailijoiden tekemisiä ei noteerattu, eikä omia innovaatioita uskallettu rummuttaa tarpeeksi vaan ne kuolivat ja muut löivät niillä ideoilla rahoiksi.

Samsungilla on siitä hyvä tilanne, että noista alustoista jokainen on kelvollinen tai ainaskin kehityskelpoinen.

Jännä, ettei Sampalla ollut Barcelonassa mitään kerrottavaa Badasta, tai ainaskaan minun korviini ei ole kantautunut. Eikä kyllä Tizenistäkään, mutta se olisi varmaan ollut jo liian aikaista.

Vastaa
Taalen
Taalen

4

MS:n kiristyssopimus Android-valmistajien kanssa luultavasti pakottaa nämä valmistamaan määrätyn verran WP-puhelimia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Justiinsajuu (vahvistamaton)

5

Eipä paljoa kiinnosta näitten WindowsPhonet, jos niitä ei tuoda paremmin esille ja varmisteta kunnon tukea.

@5 Oletko tosissasi? Minä epäilen että google on alieneiden pyörittämä lafka ja ne meinaavat korvata ihmiset androideilla. Ovat jo aloittaneet Samsungin HTCn ja muiden android-valmistajien johtohenkilöistä, eihän sitä käyttistä muuten kukaan suostuisi ottamaan puhelimiinsa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja