Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tizen sai uuden tukijan Huaweista

4
Manu Pitkänen

Tizen sai uuden tukijan Huaweista
Intelin ja Samsungin yhteinen Tizen-mobiilialusta on saanut lisää tukijoita. Kiinalainen Huawei on ilmoittanut tuovansa markkinoille käyttöjärjestelmään perustuvia laitteita.

Laitevalmistaja ei kuitenkaan paljastanut milloin Tizen-pohjaisia laitteita tulee markkinoille. Aikaa voi kulua vielä tovin verran, sillä alustan kehitystyökalut siirtyivät helmikuun lopulla beta-vaiheeseen ja sai Windows-tuen. Samaan aikaan julkaistiin myös Tizenin betaversion lähdekoodi.

Tizenin ja sen kehitystyökalujen viilailu jatkuu edelleen. Valmista uskotaan olevan huhti-kesäkuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

syrtek66
syrtek66

1

Uskotaan uskotaan mutta jos laite on tehty html5 päälle ei siitä ole mikinkään muhun nettipelaamiseen. Toivottavasti laittavat edes Qt: tuohon ympäristöön muuten tästä ei ole Androidin ja iOs vastustajaksi. Tizen ei ole Intellin prossilla katu-uskottava.

Pitänee vielä kärvistellä vielä pari vuotta ja odottaa Ubuntu tablettia.

Vastaa
3rp3
3rp3

3

@2

Kyllä ne html:llä ja javascriptillä kirjotetut softat toimii yhtä lailla ilman nettiyhteyttä, kuin muutkin softat. Ja voivat käyttää kiihtyvyysanturia, kameraa ym. puhelimen rautaa eli eroa "tavalliseen" sovellukseen ei edes huomaa.

Vastaa
syrtek66
syrtek66

4

Tizen ei ole katu-uskottava vai voitko tehdä esim. iPadin lentäjille tarkoitetun karttasovelluksen html5:lla? Älä viitsi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.