Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin tulevaisuus: Ensin Jelly Bean, sitten Key Lime Pie

1
Manu Pitkänen

Androidin tulevaisuus: Ensin Jelly Bean, sitten Key Lime Pie
Google on vahvistanut, että se työskentelee uuden Android-version parissa. Viime vuonna ilmestyneen Android 4.0:n seuraaja on versionumeroltaan 5.0, mikä tuskin yllättää kovin montaa.

Versionumeron kertoi Googlen mobiilipuolen johtokaartiin kuuluva Hiroshi Lockheimer. Seuraavasta Androidista on laajalti käytetty Jelly Bean -koodinimeä, mutta tätä Google ei ole vielä vahvistanut.

Internetjätti ei myöskään kertonut koska Android 5.0 kaikkine ominaisuuksineen julkistetaan. Yhtiön tavoitteena on kuitenkin julkaista uusi Android joka vuosi, joten 5.0 voisi ilmestyä tämän vuoden syksyllä. Jelly Beanin jälkeen ilmestyy The Vergen mukaan Key Lime Pie. Google nimeää Android-versiot aakkosjärjestyksessä jälkiruokien nimien mukaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

miksuh2
miksuh2

1

No jo osaa olla harvinaisen typerät nimet julkasuilla, tosin eipä se Jäätelövoileipä ole sen parempi

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.