Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta edullinen Galaxy Pocket

11
Matti Vähäkainu

Samsungilta edullinen Galaxy Pocket
Samsung on julkistanut tänään Galaxy-sarjaan uuden, minikokoisen pikkuveljen. Android-puhelimien edullisimpaan hintaluokkaan sijoittuva Galaxy Pocket on vain 97 grammaa painava ja kooltaan kompakti.

Samsung Galaxy Pocket on varustettu 2,8 tuuman kosketusnäytöllä ja 832 megahertsin suorittimella. 12 millimetriä paksuun pakettiin on mahdutettu lisäksi 3 gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka sekä 2 megapikselin kamera.

Vaatimattomat speksit luonnollisesti kertovat, että kyseessä on budjettiluokan puhelin. Hintaa kevään aikana markkinoille saapuvalle laitteelle tulee arviolta noin 129 euroa. Galaxy Pocket saapuu markkinoille Android 2.3 -versiolla, mutta Samsung lupaa päivityksen Android 4.0:aan.

Päivitys: Aiemmista tiedoista poiketen Galaxy Pocket ei tule päivittymään Androidin Ice Cream Sandwichiin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

jonir21
jonir21

1

"Samsung lupaa päivityksen Android 4.0:aan." Ja tämä luonnollisesti touchwichillä höystettynä, kummastuttaa vaan ettei ICS+touchwich-komboa saada tehokkaampaan galaxy s:ään mukamas liian tehottoman raudan takia.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

3

@jonir21
Eihän tuosta raudan tehottomuudesta vielä tiedetä mitään. Jos prossu on uudempaa sukupolvea niin on varmasti tehokkaampi kuin s:n vanha prossu ja muisti taitaa olla se suurin huolenaihe, eli jos tuohon on vaan uhrattu riittävästi muistia niin hyvin pyörii 4.0.

Tuo on kyllä mahtava uutinen, että päivitykset luvataan myös halvempiin laitteisiin. Lähde on lehdistötiedote: http://www.epressi.com/media/userfiles/...te%20120305.pdf

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

4

JA tuosta vertailusta Galaxy S:ään.. Eli tuossa on esim näytön resoluutio 320x240, eli vaikka muistiakin olisi niukasti niin tuo kuluttaa tehojakin paljon vähemmän kuin S. SAma pätee kaikkiin muihinkin ominaisuuksiin kuten kameraan, videokameraan... etc..

Vastaa
3rd_party
3rd_party

5

No enpäs olisi arvannut että puhelimesta löytyy
a) kromattu (tjm) reunus
b) voimakkaan pyöristetyt kulmat
c) nelikulmainen valikkonäppäin kromatulla reunuksella
d) pitkulainen voimakkaasti erottuva kaiutin

Sampan muotoilutiimillä alkaa olemaan ideat harvemmassa kuin Nokian vastaavalla pahimpaan saippuakotelo-designin aikaan.

Vastaa
sidrend
sidrend

6

@6

Joo alkaa itseäni kyllästyttään samppojen muotoilu. Koskaan en siitä kyllä ole pahemmin pitänytkään. Toivottavasti alkavat kokeilemaan jotain uutta :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jepajuudas (vahvistamaton)

9

Onko tämä niitä laitteita millä ahneuksissa pilataan Androidin jäljellä oleva maine ja tasoitetaan tietä WP:lle?

Vastaa
3rd_party
3rd_party

10

@11 vaikutusvaltainen mies tuo Elop, koska hänellä on sitten täytynyt olla sananvaltaa Sampan muotoiluun jo useamman vuoden ajan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja