>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Play korvaa Android Marketin

6
Manu Pitkänen

Google Play korvaa Android Marketin
Google on päättänyt yhdistää nykyiset sisältöpalvelunsa yhteen paikkaan. Uusi palvelukokonaisuus on nimeltään Google Play.

Google Playn käyttäjä voi ladata puhelimen tai tabletin sovellukset tai pelit, musiikin, kirjat ja vuokrata elokuvat yhdestä paikkaa. Sopimusteknisistä syistä suomalaisten oikeudet on rajoitettu pelkästään sovelluksiin ja peleihin. Google kuitenkin painotti, että sen pitkän aikavälin tavoite on tarjota erilaista sisältöä mahdollisimman monelle ihmiselle.

Muutoksen mahdollistamiseksi Google aikoo päivittää Android-puhelimien Android Market -sovelluksen tulevina päivinä. Uuden sovelluksen nimi on Google Play Store.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

squi
squi

1

Tämä on kyllä mystinen muutos. Google Play -nimestä tulee lähinnä mieleen media- ja pelikauppa. Käsittääkseni taustalla oli kuitenkin tarkoitus korostaa kaupan monimuotoisuutta, jota tuo tuttu ja tunnettu Market-nimi viestitti IMO huomattavasti paremmin.

Vastaa
daimaah2
daimaah2

2

Lähes jokainen sovelluskauppa on "Market", mielestäni ihan hyvä, että joku uskaltaa erottautua. Se, onko Play sitten paras vaihtoehto, sitä en tiedä...

Vastaa
mcmopo
mcmopo

3

@2 Sitä itsekin mietin. Tämä voi tosiaan kertoa hieman mihin suuntaan goolen/androidin kehitys lähtee menemään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
rock1874 (vahvistamaton)

6

se päivittyi ainakin minulle automaattisesti. Muuten ihmetteilen itsekkin miksi vaihtaa nimi vaikka vanha oli ihan hyvä, vaikka on luvassa jotain uutta. Katsotaan kuinka kauan menee että jotain musiikkia tai elokuvia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.