iOS 5.1 korjaa akku- ja ääniongelmat

12
Manu Pitkänen

iOS 5.1 korjaa akku- ja ääniongelmat
Apple julkisti iPadin esittelytilaisuudessa myös uuden version iOS-mobiilikäyttöjärjestelmästä.

iOS 5.1 -päivitys tuo mukanaan muutamia kauan kaivattuja korjauksia. Esimerkiksi iPhone 4S:n julkistamisen jälkeen havaittu akun nopea tyhjeneminen, joka jo kertaalleen korjattiin, pitäisi olla nyt historiaa. Puheluiden aikaiset ääniongelmat ovat myös historiaa.

Sirissä havaittu suunnitteluvirhe, jonka takia sähköpostin saattoi lähettää puheohjauksen avulla kenelle tahansa sopivissa olosuhteissa, on myös korjattu.Päivityksen muusta sisällöstä löytyy lisää tietoa täältä.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (12)

SamppA24
SamppA24

5

@4 Joillakin käyttäjillä oli/on akku ongelmia eli tyhjeni normaalia nopeammin.
@5 niinhän se PITI, mutta siinäkin päivityksessä oli jtn ongelmia niin siitä ei ollu varsinaista hyötyä.

Vastaa
JmJ75
JmJ75

8

Minulla oli 4s: 5.0.1 sekä akun nopea tyhjeneminen sekä soittamisessa (ääni ongelma?) ongelmia. Soittamisessa paskamaista kun soitat jollekin (ei tapahdu aina) niin puhelimesta ei kuulu mitään, ei edes hälytysääntä. Vastapuoli sen sijaan kuulee sinut. Mukavaa hoitaa tällaisella romulla asiakaspuheluita. Ensimmäinen ja viimeinen omppu luuri meikäläisellä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ei auttanut 5.1 (vahvistamaton)

9

Akku tyhjenee edelleen nopeasti. Nyt olen ottanut pois päältä, sijaintipalvelut, 3G:n, mobiilidatan ja bluetoothin. Ei vaikuta enää älypuhelimelta

Vastaa
vallu16
vallu16

10

Tein omalle Iphone 4s:lle palautuksen tehdasasetuksille ensin kännykän kautta ja sitten vielä "ITunes:in kautta". Nyt tuntuu että akku kestäis vähän paremmin.

Vastaa
vallu16
vallu16

12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti SamppA24:

@vallu16 teitkö palautuksen päivityksen jälkeen vai ennen?

Päivityksen jälkeen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.