Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia osti Smarterphonen osaamisen takia

Manu Pitkänen

Nokia osti Smarterphonen osaamisen takia
Nokian Ilari Nurmi vahvisti Barcelonan MWC-messuilla SlashGearille, että yhtiön viime vuoden lopulla ostama Smarterphone hankittiin lähinnä osaamisen takia.

Smarterphone OS -puhelimia Nokia ei aio nykyisten suunnitelmien mukaan julkaista. Alustaa kehittänyt yhtiö ostettiin osaamisen takia ja vauhdittamaan S40:n kehitystä. Nokian strategiana on kehittää S40:stä alusta, joka tarjoaa älypuhelinten ominaisuuksia halvoissa puhelimissa. Smarterphone OS:n päämäärää on ollut sama.

Reutersin tietojen mukaan S40:n tilalle ollaan kuitenkin jo kehittämässä uutta alustaa. Kyseessä on Meltemi, josta kuultiin tietoja jo viime vuonna. Nokian päämäärä ei kuitenkaan muutu mihinkään -- Meltemi tuo älypuhelimista tuttuja ominaisuuksia edullisiin puhelimiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja