Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 610 osaa jakaa verkkoyhteyden -- Lumia 800 ei

11
Manu Pitkänen

Nokia Lumia 610 osaa jakaa verkkoyhteyden -- Lumia 800 ei
WMPoweruser on pannut merkille, että huhti-kesäkuussa myyntiin tulevassa Lumia 610:ssä on Wi-Fi Hotspot -tuki, jonka avulla puhelimen verkkoyhteyden voi jakaa Wi-Fin yli muille laitteille. Vaikka viime vuonna esitelty Windows Phone Mango tukeekin ominaisuutta, niin Lumia 800:sta ja Lumia 710:stä sitä ei löydy.

Nokian verkkosivujen mukaan Lumia-malliston edullisin laite, Lumia 610 (189 euroa ennen veroja), pystyy jakamaan verkkoyhteyden Wi-Fin kautta korkeintaan viidelle muulle laitteelle. Hotspot ei ollut käytössä kaikissa myyntiin tulleissa Mango-puhelimissa, esimerkiksi HTC Radar sai jälkikäteen ominaisuuden aktivoivan päivityksen. On siis mahdollista, että Lumioissakin ominaisuus aktivoidaan ohjelmistopäivityksellä -- kenties Tangon/WP 7.5 Refreshin yhteydessä.Lumia 900 tukee ominaisuutta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

jpa00
jpa00

3

Oletteko muuten huomanneet, että ainakin Lumia 800 kuoret tummuvat todella ikävän näköisiksi käytössä jo muutamassa viikossa? Muutamassa eri värisessä yksilössä (luonnollisesti mustaa lukuunottamatta) olen tuollaista nyt havainnut.

Vastaa
Agent_007
Agent_007

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti johtaja59:

Kuinkahan niinkin näppärä ominaisuus on päässyt unohtumaan.


Koska jenkkioperaattorit vastustavat tuota hampaat irvessä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pekka1239 (vahvistamaton)

5

@ 3 Oon huomannu ite samaa, en omista kyllä Lumia 800 mutta tutulla on mennyt tummaksi. Epäselväksi on jäänyt että onko se suojakuori mennyt tummaksi vai oikea pinta. Suojakuorta ei oikein erota onko se päällä vai eikö. Pitää kysyä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

6

Itselläni magenta 800 ja kortsu on nyt lähempänä lilaa kuin alkuperäistä pinkkiä. En usko, että itse kuori värjääntyy sillä niin ei ole ainakaan käsittääkseni kellään käynyt N9:n kanssa. Mukana tuleva kortsu on kyllä todella halvanoloinen läpyskä, vaikka asiansa ajaakin ja on melko huomaamaton. Moni ei edes huomaa, että siinä on sellainen on päällä. Ainakin magenta aiheuttaa aiheuttaa myös valokuviin heijastusta kun käytetään salamaa. Tässä on kyllä aika käsittämätön kämmi päässyt käymään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
K_ortsu (vahvistamaton)

7

Suojakuori on suojakuori, puhelin on puhelin. Päättäkää jo mistä on kysymys.

Itse en ole kiinnostunut käyttämään kortsuja...

Vastaa
Lauzi
Lauzi

9

Lapset takapenkillä aiheuttavat vahinkoja, vahingot takapenkillä aiheuttavat lapsia... Wait what? Mistä täällä keskusteltiin? ^^

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.