Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n Beats Electronics on ostamassa Spotifyn kilpailijan

1
Manu Pitkänen

HTC:n Beats Electronics on ostamassa Spotifyn kilpailijan
HTC:n osittain omistama Beats Electronics on eri lähteiden mukaan laajentumassa sisällönjakelubisnekseen yritysoston kautta. Aiempien huhujen mukaan HTC kehittäisi omaa suoratoistopalvelua musiikille.

Business Insiderin mukaan Beats Electronics on neuvotellut MOG:n ostamisesta. MOG on Spotifyn kaltainen suoratoistopalvelu. Palvelun 14 miljoonasta kappaleesta koostuvaa musiikkikirjastoa voi kuunnella joko ilmaiseksi (mainosrahoitteisesti) tai maksamalla palvelun käytöstä 4,99-9,99 dollaria kuukaudessa.
Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC omistaa Beats Electronicsista 51 prosenttia. Osuutensa se hankki itselleen viime vuonna 300 miljoonalla dollarilla. Yhtiö on kiistänyt tiedot, joiden mukaan se olisi ostamassa MOG:n. Beats Electronicsin osuudesta se ei ole sanonut halaistua sanaa. Beatsin ja MOG:n edustajat eivät ole suostuneet kommentoimaan asiaa.

HTC:n omistusosuudesta huolimatta Beats Electronics toimii hyvin itsenäisesti. PC Worldin mukaan kauppa on julkistamista vaille valmis ja kauppahinnaksi on sovittu 17 miljoonaa euroa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Bluejack
Bluejack

1

14 miljoonaa viisua jotain mitä sattuu vai? Idea on varmaan loistava,näkee jo mainokset rajattomista musiikki kokemuksista.Tosin, eikös nokia jo kokeillut tätä? Ei niin mairittevan suosion saattelemana-..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja