Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovio osti Futuremark Games Studion

2
Manu Pitkänen

Rovio osti Futuremark Games Studion
Angry Birds -pelistään parhaiten tunnettu Rovio on ostanut suomalaisen Futuremark Games Studion. Kaupan toisena osapuolena on 3DMark-ohjelmistosta tunnettu Futuremark.

Futuremarkin toimitusjohtaja Jukka Mäkisen mukaan yhtiö aikoo tästä lähin keskittyä 3DMarkiin, josta aiotaan julkaista uusi versio tämän vuoden aikana. Rovion toimitusjohtaja Mikael Hedin mukaan kauppa täydentää yhtiön osaamista, mitä tarvitaan kuumeisesti kun Rovion liiketoiminta jatkaa nopeaa kasvuaan. FGS on vastuussa Unstoppable Gorgin, Hungriblesin ja Shattered Horizonin kehittämisestä.
Futuremark Games Studio on Rovion toinen yritysostos vuoden sisällä. Viime vuonna he hankkivat itselleen suomalaisen Kombo Animation Studion.

Kommentit (2)

Praetorian
Praetorian

2

Mielestäni tässä on sekä hyvää että pahaa. Hyvää siksi että suomalaiset innovaatiot ryhmittyvät mutta pahaa koska muilta-aloilta verrokkeja ottaen kun roviolla on liikaa suomalaisia pöllejä niin se alkaa kiinnostaa ulkomaita ja raha puhuu maailmassa, ikävä kyllä.
Roviolla on avaimet suomikuvaan,pliis, do not sell yourself to money from world.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja