Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy Notea on toimitettu viisi miljoonaa kappaletta

11
Manu Pitkänen

Samsung Galaxy Notea on toimitettu viisi miljoonaa kappaletta
Samsungin mukaan se on toimittanut vajaassa puolessa vuodessa viisi miljoonaa Galaxy Note -laitetta. Viime vuoden loppuun mennessä Galaxy Notea oli toimitettu miljoona kappaletta.

Dell yritti samalle apajalle jo ennen Samsungia, mutta viisituumaisen Streak-laitteen myynti jouduttiin lopettamaan viime vuonna. Samsung ilmoittaa totuttuun tapaan vain toimitettujen laitteiden määrän, joten Galaxy Notea on voitu myydä huomattavasti vähemmän. Samsungin Galaxy S II toimitettiin ensimmäisen puolen vuoden aikana 10 miljoonaa kappaletta.
NTT Docomo ja Samsung ovat sopineet, että tabletin ja älypuhelimen hybridistä tuodaan saataville LTE-yhteensopiva malli Japanissa. Myynti alkaa huhtikuussa.

Enemmän tietoa Galaxy Noten ominaisuuksista löytyy Puhelinvertailu.comin artikkelista.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

simsim4
simsim4

1

Oon varmaan aikasemmi sanonu et Lumia 900 hankin ku tulee myyntii... Noh ny on mieli muuttunu ja Galaxy Notea kokeiltu ja hankintaan lähtee... Et ny oon sit samsung fanboy. Terkkuja SGS2:lle legendaariselle trollille XD

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
mieheke (vahvistamaton)

2

Kauniimmalla puoliskolla ollut Note vuoden alusta, ja vaikka itse olin alkuun että tuohan on valtavan kokoinen, akku tuskin kestää puoltakaan päivää ynnä muuta epäilevää kritiikkiä. Mutta on kyllä aivan loistava puhelin, kameralla saa ainakin omasta mielestäni paljon parempia kuvia kuin Nokia N8 (joka itselläni on), ja Note on nimensä mukaisesti muistioiden tekemiseen todella hyvä apuväline kynänsä kanssa. Lisäksi akku kestää saman kuin pienemmissä Androideissa, eli sen 1-2 päivää riippuen käytöstä.

Sanoisin, että 95% todennäköisyydellä minunkin seuraava luuri, kun N8:n kytky päättyy. Ja saa varmaan silloin edullisemminkin kuin nyt n. 600 euroa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
trulliko (vahvistamaton)

3

Ideana tämä Galaxy note kuullostaa hyvältä ja kiinnostaa, mutta kokonsa puolesta taasen (en ole livenä nähnyt).. Silti itselleni joku 4,3" näyttö alkaa olla maksimi kokoluokkaa.. Toki olisi hyvä vielä verrata esim. Lumia 900:n fyysisiä mittoja:

Galaxy Note: 146,8 x 82,9 x 9,6 mm

Lumia 900: 127,8 x 68,5 x 11,5 mm


kokoeroa on jonkinverran, ehkäpä itselläni kipukynnyksen ylittävästi...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
10+ (vahvistamaton)

4

Loistava laite, jonka näyttö ja nopeus on huippulukkaa. Sopivan kokoinen ja kynä iso plussa. Kamera N8 veroinen. Suosittelen kokeilemaan.

Vastaa
simsim4
simsim4

5

4,3 tuumaa on kirppu verrattuna notee et ainaki mulle liian pieni ja windows phonen näppäimistö on ihan hirveen pieni ku ei hyödynnä koko näyttöö. no mulla on n8 et onhan se pienempi kuin 4,3...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iphooni (vahvistamaton)

6

Uutisen ydin on kait se että notea on myyty enemmän kun kaikkia windows-7 puhelimia kaikkiaan. Puhelinhan on ollut markkinoilla lyhyemmän ajan kun nokiaan lumia.

Vastaa
TUHKANE
TUHKANE

7

Ite en ainakaan tykänny yhtää tosta näytöstä.. yritintpä mitä kirjottaa, niin puolet kirjaimista vaa otaa ja hirveeträ säätöä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja