Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iZettle tuo korttimaksupäätteen kaikkien ulottuville

10
Teemu Laitila

iZettle tuo korttimaksupäätteen kaikkien ulottuville
Ruotsissa suosiota saavuttanut iZettle on laajenemassa myös Suomeen. iZettle on sovellus sekä ulkoinen lisälaite, joka tuo korttimaksujen vastaanottoon tarvittavat toiminnot älypuhelimiin. Palvelu toimii tällä hetkellä vain Applen laitteilla kuten iPhone-puhelimilla ja iPadeillä, mutta Android-versio on työn alla.

Palvelu on kätevä erityisesti pienyrittäjille tai muutoin korttimaksuja satunnaisesti käyttäville kuten kirpputorimyyjille. Järjestelmä toimii puhelimeen tai tablettiin kiinnitettävällä sirukortinlukijalla tai ilman lukijaa syöttämällä luottokortin tiedot ohjelmaan käsin.

Kuten muutkin maksuvälityspalvelut, myös iZettle vie oman osansa järjestelmän kautta liikkuvista maksuista. Helsingin Sanomien mukaan iZettle veloittaa kiinteät 15 senttiä per maksu sekä 2,75 prosentin provision koko maksun hinnasta. HS:n haastatteleman palvelun perustajan Jacob de Geerin mukaan lopullinen hinta on kuitenkin huomattavasti halvempi kuin normaalin korttipäätteen hankkimisesta aiheutuvat kulut. Lisäksi iZettlen toiminta on perinteisiä luottokorttiyhtiöitä nopeampaa ja hallinnolliset kulut jäävät käyttäjän kannalta pienemmiksi.iZettlen tapauksessa maksajan henkilöllisyys varmennetaan ruudulle raapustettavan allekirjoituksen avulla. Sovellus täyttää alan turvallisuusstandardit maksuliikenteen osalta. Maksajia ei kuitenkaan voida tunnistaa PIN-koodin avulla, sillä älypuhelimet eivät täytä turvallisuusvaatimuksia sen osalta. iZettle rajoittaa ilmaisten käyttäjätilien enimmäismaksut 15 000 kruunuun (noin 1700 euroa) maksulta tai 30 000 kruunuun (noin 3400 euroa) 24 tunnin sisällä.

iZettlen voi asentaa Applen AppStoren kautta. Yhtiö myös lupaa 5000 ensimmäiselle rekisteröityjälle ilmaisen korttipäätteen.

Yhtiön mainosvideo valottaa palvelun toimintaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Boss93
Boss93

1

"iZettle tuo korttimaksupäätteen kaikkien ulottuville"
"Palvelu toimii tällä hetkellä vain Applen laitteilla, mutta Android-versio on työn alla." Mites tuo voi olla mahdollista, kun kaikki ei käytä Applea tai Androidia... Toki siis kaikilla on mahdollisuus hankkia Apple tai Android, mutta luottokunnan maksupääte tulisi ainakin lyhyellä aikavälillä halvemmaksi kuin Apple tai Android. Todiste:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Noteshot.com:

LUOTTOKUNNAN Ingenico 3380 PC-MAKSUPÄÄTE 19,90 € / kk

Applen iphone 4 16Gb maksaa 629€, jolloin Tuota Luottokunnan maksupäätetta saisi pitää 2,6 Vuotta ennen kuin Apple tulisi halvemmaksi. Lisäksi tuo Applen iphone ei välttämättä edes kestä tuota aikaa, kun sitä käytetään muuhunkin tarkoitukseen.

Vastaa
Kalle76
Kalle76

2

Voipi olla että yön pimeimpinä tunteina kun jostain grillistä ojennetaan asiakkaalle iPhone kuittausta varten, niin puhelin jää sille tielle..

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Kylläpä on nimellä paiskattu.

Ja vaikuttaa sellaiselta systeemiltä, joka nopeasti tulee virallista maksupäätettä kalliimmaksi. Mutta ilmeisesti tässä systeemissä on etunsa, jos se Ruotsissa sai tuulta alleen.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

4

@1 Entä jos omistat jo iLaitteen, tai Androidin? Etkä oikeastaan voi samaan aikaan laskea huonoksi puoleksi puhelimen hintaa tuohon maksupäätteeseen verrattuna ja sitten valitella, että on huono juttu kun puhelinta käytetään muuhunkin, kuin kuin maksujen ottamiseen.

Aika nopeasti tuli rekisteröinnin jälkeen tuo mötikkä ja pari velkaa kerkesin jo kavereilta karhuamaan sillä. "Öö ei oo käteist..." "Joo ei se mitään anna kortti." =)

Voi olla että jää pelkäksi kuriositeetiksi, lähinnä noitten provikoiden vuoksi.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

5

@1

Vähän tarkoitushakuinen hintavertailu. Oletat mm. että iPhonea ei jo ole, se ostetaan vain tähän tarkoitukseen, ja vielä valitaan suhteellisen kallis malli. Toisaalta et huomioi, että luottokunnan PC-maksupääte tarvitsee sen PC:n toimiakseen, eikä luottokunnan asiakkaaksi ryhtyminenkään ihan ilmaista ole, melkein satasen liittymismaksu ja kolmen vuoden asiakassuhde.

Onko izettle hyvä ratkaisu riippuu ihan tapauksesta. Tarvitaanko mobiliteettia, mikä on oletettu käyttöaste ja onko jotain laitteita tai luottokuntasuhdetta jo olemassa.

Noin yleisesti, satunnaisen käyttöön tuo vaikuttaa varsin mainiolta, yritykset ovat sitten asia erikseen ja saattavat muutenkin hyötyä vähän järeämmästä järjestelmästä.

Vastaa
Boss93
Boss93

6

Juu ehkä hieman kärjistin tuota juttuani, mutta tosiasiahan se on, ettei tuo tuollaisenaan ole kaikille saatavilla ja halvimmankaan applen tai android laitteen osto ei ole kannattavaa vain tuota tarkoitusta varten.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

7

5@
>Vähän tarkoitushakuinen hintavertailu.

Reilulla parillakympillä saa langattoman maksupäätteen.

Ja juttu ei kerro mikä on tämän palvelun lukulaitteen normi hinta.

>se ostetaan vain tähän tarkoitukseen

Tietenkin.

>Noin yleisesti, satunnaisen käyttöön tuo vaikuttaa varsin mainiolta,

Totta, ja yksityisille, siihen kai nimenomaan viitattiin "kaikkien ulottuville", eikä niitä tavanomaisia sopimuskuvioita.

>yritykset ovat sitten asia erikseen ja saattavat muutenkin
>hyötyä vähän järeämmästä järjestelmästä.

Yrityksille tuota markkinoidaan, voi veloittaa asiakkaalta suoraan, esim. asiakkaan luona, siihen tuo on jokatapauksessa kallis. eli valtiksi jää helppo hankinta.

Homma on kai vähän kokeellinen joka lähtenyt puolihuomaamatta vetään. NFC korteilla sitten.

Muuten olisi varmaan ihan pääte joka tukisi pinkoodia ja olisi laiteriippumaton.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

8

@7

> Reilulla parillakympillä saa langattoman maksupäätteen.

Mistäs sellaisen tuollaiseen hintaan saa? Ainakin Luottokunnan hinnat ovat kuukausihintoja ja vaativat kolmen vuoden sopimuksen ja 85e liittymismaksun ja 50e toimitusmaksun.

Vastaavan oloinen laite maksaa 37e/kk + ALV. Ja sillä ei voi pelata Angry Birdsiä.

http://www.luottokunta.fi/fi/vastaanott...t_maksupaatteet

> Yrityksille tuota markkinoidaan, voi veloittaa asiakkaalta suoraan, esim. asiakkaan luona, siihen tuo on jokatapauksessa kallis.

Ja tavallisille ihmisille. Kalleus riippuu mm. aiemmin mainitsemistani seikoista. Joillekin Luottokunta on edullisempi, jollekin ei.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

9

8@
> Kalleus riippuu mm. aiemmin mainitsemistani seikoista.

Firmoille tuo on kallis, siis miina ei ole laitteen hinnassa, vaan provikassa.

I-laitteen omistavalle yksityiselle tai harrastaja yrittäjälle tuo on kiva ja kynnys pieni tarjouksen ajan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja