Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Piirto-ohjelma vei Angry Birdsin ykköspaikat

4
Teemu Laitila

Piirto-ohjelma vei Angry Birdsin ykköspaikat
Nopean suosion saavuttanut Draw Something on viemässä sovelluskauppojen ykköspaikan suomalaisen Rovion pitkään listojen kärjessä keikkuneelta Angry Birdsiltä eri versioineen. Draw Something on ladatuin maksullinen sovellus sekä Googlen Play-kaupassa että Applen AppStore-kaupassa.

Draw Something on käytännössä vanha Piktionary-peli älypuhelimille ja tableteille sovellettuna. Tarkoituksena on piirtää kuvia annettujen sanojen perusteella muiden arvatessa mitä raapustus esittää.

Applen kaupassa Draw Something on myös ladatuin ilmainen sovellus, kun Android-käyttäjien keskuudessa ilmainen mainosrahoitteinen versio on sijalla neljä.

Yllätyssuosion saavuttanut Draw Something on OMGPOP-yhtiön kehittämä. Kasvaneiden käyttäjämäärien myötä sosiaalisten pelien jättiläinen (esimerkiksi Facebookin Farmville-pelien kehittäjä) Zynga kiinnostui kehittäjästä ja osti OMGPOP:n 180 miljoonan dollarin hintaan.Piirtelypelin suosio ei ole laantumassa lähiaikoina, sillä Draw Something kerää edelleen uusia käyttäjiä tasaiseen tahtiin.

Edit: tarkennetu kuvausta pelistä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
keke1- (vahvistamaton)

1

Uutisessa olisi hyvä myös mainita vähän minkä tyyppisestä pelistä on kyse. Muuten jää vähän liikaa kysymysmerkkejä täst äuutisesta. Kaikki ei kuitenkaan tiedä mistä on kyse.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

1@
>Uutisessa olisi hyvä myös mainita vähän minkä tyyppisestä pelistä
> on kyse.

Otsikossa puhutaan piirto-ohjelmasta, ei pelistä, mutta itse uutisessa on kerrottu ohjelmasta jotain, ei paljoa, mutta ja siitä kuvauksesta selviää että peli, myös millainen.


@uutinen
>Draw Something on käytännössä vanha Piktionary-peli
>älypuhelimille ja tableteille sovellettuna. Tarkoituksena on
>piirtää kuvia annettujen sanojen perusteella muiden arvatessa
>mitä raapustus esittää.

Tuskin klikkauksia olisi tramaattisesti vähentänyt jos otsikko olisi ollut vähemmän harhaanjohtava.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

3

Ois tuosta nyt ehkä monipuolisemmankin voinut saada aikaan tuolla budjetilla mikä taustalla pyörii. Pakko rahastus ahdistaa heti miten peliä hetken pelaa.Ehkä mainitsemisen arvoista voi olla että mitään kielivaihtoehtoja peli ei tarjoa erikseen vaan kaikki piirrettävät sanat tulee lontoon murteella.

Vastaa
delic
delic

4

Tuli vasta viikonloppuna tutustuttua tähän peliin ja on kyllä loisto peli. Jos tykkäät piirustuspeleistä tyyliin pictionary tai piirrä ja arvaa tms. tulet todennäköisesti viihtymään tämänkin parissa.

Pelin käyttöliiitymä ja graafinen tyyli on onnistunut, peli innostaa pelaamaan ja se näyttää hauskalta.

On mm. hauskaa pelata kaveria vastaan jonka voi kutsua esim facebookista tms pelaamaan ja kaveri voi pelata omalla android luurilla ja itse voit pelata millä sitten pelaatkin.

Varsinkin iPadilla tämä peli on ollut erittäin hauskaa ja koukuttavaa. Puhelimen näytöltä en ole itse lainkaan koittanut, että millainen fiilis sillä on pelata.

Tässä pelissä on todella paljon potentiaalia, mielenkiintoista odotella päivityksiä, että mitä lisää keksivät vai keksivätkö mitään.

Symbian ja WP7 käyttäjät eivät tällä hetkellä pääse kyseisestä pelistä nauttimaan, se voi olla ikävä takaisku kun kaverit vaikka koulussa välitunneilla piirtelevät toisilleen ja jos sinulla on symbian luuri et voi ottaa osaa pelailuun tai vaikkapa omistat hienon uuden lumia puhelimen niin jäät ainakin toistaiseksi ilman tätä peliä.

Luulin ensin, että tämä peli olisi sellainen, että mennään johonkin huoneesseen ja monet arvaa mitä yksi piirtää, mutta tämä olikin erilainen.

Eli piirretään vain yhdelle käyttäjälle ja sen kanssa kerätään pisteitä ja noustaan uusille tasoille sitä mukaan kun tiedetään. Peli on myös siitä hyvä, että kun joku jossain piirtää sulle kuvan niin laite ilmoittaa push ilmoituksena milloin tämä kyseinen henkilö on arvannut kuvasi ja piirtänyt sinulle uuden kuvan. Eli tätä peliä ei tarvi seurata koko ajan vaan laite ilmoittaa sitten kun on sinun vuoro.

Uusia pelejä voi taustalle lisätä niin paljon kun haluaa (tai voi siinä joku raja olla, ei ole vielä ainakaan tullut vastaan), eli mitä enemmän haluaa piirtää sitä enemmän lisää pelikavereita joita voi siis lisätä myös ympäri maailman ihan randomilla.

Peli innostaa myös jatkamaan pelaamista koska mitä enemmän pelaat sitä enemmän saat kolikoita joilla voit ostaa uusia väripaketteja.

Peliä on nyt ladattu jo huikeat 50 miljoonaa kertaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja