Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC ei toimita enää Beats Audio -kuulokkeita puhelinten mukana

5
Teemu Laitila

HTC ei toimita enää Beats Audio -kuulokkeita puhelinten mukana
HTC aikoo lopettaa Beats Audio -kuulokkeiden toimittamisen uusien puhelinmalliensa mukana. HTC on silti edelleen suurin osakas äänitekniikkaa valmistavassa yrityksessä ja punainen Beats-logo tulee löytymään myös tulevista HTC:n puhelinmalleista.

CNet-sivustolle puhuneen HTC:n Amerikan toimintojen johtajan Marthin Fichterin mukaan paketissa tulevat kuulokkeet eivät ole merkittävä valintaperuste useimmille asiakkaille. "Jos asiakkaat haluavat Beats-merkkiset kuulokkeet, he ostavat ne yleensä erillään", Fichter kertoo.

Vaikka käyttäjille tieto kuulokkeiden tarpeettomuudesta ei tule yllätyksenä, HTC yritti viime vuonna erottautua Android-massasta Sensation XL - ja HTC Resound -mallien mukaan toimitettavilla punaisilla Beats-kuulokkeilla. Kumpikaan malli ei myynyt erityisen hyvin eikä kalliiden kuulokkeiden jakaminen puhelinten mukana ainakaan kasvata tuotteiden katteita yhä tiukemmin kilpaillulla alalla.Vaikka kuulokkeita ei enää toimiteta puhelinten mukana, Beats Audio tulee näkymään ja kuulumaan HTC:n tuotteissa myös tulevaisuudessa. Käytännössä Beats on kuitenkin vain sovelluspohjainen alataajuuksien korostustoiminto, josta HTC maksoi viime elokuussa 300 miljoonaa dollaria ostaessaan 51 prosenttia Beats Electronics -yhtiön osakekannasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Jarissimo
Jarissimo

3

HTC on sahannut omaa oksaansa jo pitkään.. Luokaton asiakaspalvelu ja kuluttajien ylenkatsominen ja virheiden korjaamatta jättäminen, eli samat syyt mitkä ajoivat Nokiankin tuhon tielle.. Kohtalo näyttää aika samalta, jos nyt eivät seuraavissa malleissa paranna juoksuaan.

Nyt esitelty One perhe on askel oikeaan suntaan, mutta todelal ristiriitainen.. Esittelivät kaksi huippuluuria, jotka molemmat bloggaavat kuluttajan muualle. Niinsanottu huippumalli on muuten täydellinen kapistus, mutta näyttö on kasvatettu 4.7", mikä on ainaskin minulle liian suuri. Pienempi 4.3" tuuman mallsita taas on unohtunut nfc, joka varmasti tulee yleistymään seuraavan parin vuoden aikana, mikä voidaan laskea luurin eliniäksi.

Lisäksi pelottaa, että Sense olisi yhtä surkea kuin ollut aiemminkin. Eli nykyisenä htc:n asiakkaana on todella suuri kynnys ostaa uudestaan heidän tuotettaan, samoin oli Nokiankin kanssa (kynnys myös jäi liian suureksi).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

4

Ei hyvien kuulokkeiden toimittamisessa puhelimen mukana ole mitään vikaa, mutta Beats Audio oli tähän tarkoitukseen epäonnistunut valinta. Yhtiö on suuntautunut Loudness-tyyppisen keinotekoisen basso- ja diskanttiefektin tarjoaviin kuulokkeisiin, joiden sävyyn useimmat kyllästyvät pian, mikäli pitävät niistä lainkaan. Jos valinta olisi suuntautunut esimerkiksi Sennheiseriin tai Kossiin, olisi menestys varmaankin ollut parempi - myös netin mobiilisivustojen arvosteluissa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
boooombass (vahvistamaton)

5

Vuosi taas mennyt ja mukana tulevien kuulokkeiden laatu vaihtelee. Omani rasahtelee Beatsaudio päällä. Erittäin laadukkaan soundin saa esim. Sennheiserub in ear-napeilla ja Powerampilla, missä on mukana hyvä equ.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja