Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin Office Mobile saapui myös Symbian-puhelimille

8
Teemu Laitila

Microsoftin Office Mobile saapui myös Symbian-puhelimille
Microsoft ja Nokia ovat julkistaneet viralliset versiot Office Mobile -sovelluksista myös Symbian-käyttäjien ulottuville. Tähän saakka Microsoftin tärkeimmät toimistosovellukset sisältävä Office Mobile -paketti on ollut saatavilla vain Windows Phone -laitteille.

Suosittujen toimistosovellusten julkistus on epäilemättä osa Microsoftin ja Nokian viime vuonna solmimaa yhteistyöpakettia ja se auttanee Nokiaa osaltaan saavuttamaan Symbian-laitteille asetetut myyntitavoitteet.

Office Mobile -pakettiin kuuluvat Word Mobile, PowerPoint Mobile sekä Excel Mobile, joiden Nokia lupaa mahdollistavan suuren osan sovellusten työpöytäversioiden toiminnoista, vaikka pidempien tekstien kirjoittaminen virtuaalisella näppäimistöllä ei kuulostakaan houkuttelevalta.

Kuten Windows Phone -alustalla oleva versio, myös Office Mobilen Symbian-versio näyttää kaikki käytettävissä olevat dokumentit yhdessä näkymässä, jossa katseltavissa ovat puhelimen muistiin tallennetut dokumentit, sähköpostin liitetiedostot sekä SharePoint-palvelimella olevat dokumentit.Nokian Conversations-blogin mukaan Office Mobile on saatavilla Nokia 701, Nokia 700, Nokia 603, Nokia E7, Nokia X7, Nokia C7, Nokia Oro ja Nokia C6-01 puhelimille. Listasta puuttuville mallien kuten N8:n ja E6:n ja Nokia 500:n osalta luvataan lisätietoja myöhemmin. Sovellukset voi ladata laitteeseensa Nokia Software Update Tool -sovelluksella tai yhdistämällä tietokoneen Nokia Suite -ohjelmaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

@uutinen
>Suosittujen toimistosovellusten julkistus on epäilemättä osa
>Microsoftin ja Nokian viime vuonna solmimaa yhteistyöpakettia

MS Office Symbiaaniin taitaa olla sovittu jo pikkusen aijemmin.

1@
>Nyt ei edes pahin Windows trolli voi väittää etteikö office olisi
> portattavissa Linux:lle.

Liittyy miten tähän uutiseen ?

Vastaa
Grina
Grina

4

Symbian ei ole Linuxia nähnytkään. Ja miksei Office olisi portattavissa mille tahansa alustalle? Onhan Mac-versioitakin ollut pitkään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

6

3@
>Symbian ei ole Linux nähnytkään mutta on käytännössä Qt kirjoitettu.

Itse Symbiani ei ole Qtllä tehty, mutta tuo toimisto sovellus jossain määrin ja olisi saattanut tulla myös Nokia MeeGolle jos vuosi sitten Nokia ei olisi hypännyt MS/WP kelkkaan. Eli nyt se MeeGo/Linux versio aijempaa epätodennäköisempää. Mutta se ei poissulje etteikö Asha luokan laitteissa MS toimisto ratkaisujen tuli laajenisi nykyisestä.

Vastaa
prxos
prxos

7

aivan kamala pakotus. tuon kun asensin aikoja sitten omaan c7:aan, koko kännykkä kangistui aivan jumalattomasti. Kun sen poisti, lähti taas toimimaan vikkelämmin. Muista ongelmista sitten muualla...

Vastaa
miksuh2
miksuh2

8

Sen mitä olen tuota nyt käyttänyt, niin ihan hyvin tuntuisi toimivan. Uusien sovellusten lisäksi jo aiemmin julkastujen sovellusten ongelmiakin on korjattu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja