Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft-sisäpiiriläinen: Windows Phone -puhelimia myytiin alkuvuonna 3,5 miljoonaa kappaletta

Manu Pitkänen

Microsoft-sisäpiiriläinen: Windows Phone -puhelimia myytiin alkuvuonna 3,5 miljoonaa kappaletta
Hyvistä Microsoft-kontakteistaan tunnetun Mary-Jo Foleyn tietolähteet ovat paljastaneet, että Windows Phone -alustaan perustuvia älypuhelimia myytiin tämän vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana noin 3,5 miljoonaa kappaletta.

Nokia kertoi eilen julkaistussa tulosvaroituksessaan, että yhtiö myi alkuvuonna yli kaksi miljoonaa älypuhelinta. Tämän tiedon valossa luku vaikuttaa uskottavalta, sillä muut yhtiöt eivät ole panostaneet alustaan läheskään yhtä paljon kuin Nokia. Viime vuoden lopulla Windows Phone -puhelimia myytiin Strategy Analyticsin mukaan 2,7 miljoonaa kappaletta.

Mainittujen lukujen valossa Samsung, HTC ja muut valmistajat myivät tämän vuoden alussa yhteensä noin 1,5 miljoonaa Windows-puhelinta. Valitettavasti Foley ei kertonut miten WP:n myyntiluvut jakautuivat Nokian kilpailijoiden kesken. Aiempien tietojen mukaan HTC:n osuus olisi selvästi suurempi kuin Samsungilla. Kilpailijoiden myyntimäärä on linjassa viime vuoden lopun myynnin kanssa (Nokia toimitti tammikuun osavuosikatsaukseen mennessä yli miljoona Lumia-puhelinta).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja