Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisee toukokuun alussa "seuraavan Galaxyn"

7
Teemu Laitila

Samsung julkaisee toukokuun alussa seuraavan Galaxyn
Samsung julkaisee pitkään odotetun seuraajan nykyiselle Galaxy S II -puhelimelle toukokuun kolmas päivä Lontoossa. Asia varmistui Tweakers.net-sivuston julkaisemasta virallisesta kutsusta ja myös DDaily on saanut päivämäärälle epävirallisen vahvistuksen yhtiön sisältä.

Päivämäärän lisäksi kutsun mielenkiintoisin yksityiskohta on termi "seuraava Galaxy", joka herättää kysymyksiä tulevan puhelimen mallinimestä. Tähän asti puhelimesta on puhuttu Galaxy S III -nimellä, mutta Samsung saattaa suunnitella nimeämiskäytännön muuttamista Applen "uuden iPadin" tapaan.

Samsung on onnistunut luomaan julkaisun ympärille melkoisen hypen, joka vetää vertoja Applen jokavuotisille puhelin- ja tablettijulkaisuille. Oma osansa jännityksen luomisessa on suurella salamyhkäisyydellä, jonka Samsung on onnistunut säilyttämään. Konkreettisten vuotojen puuttuessa puhelimesta on lennellyt toinen toistaan villimpiä huhuja.
Tällä hetkellä varmimmalta vaikuttaisi 720p-resoluutiolla toimiva 4,65 tuuman kokoinen Super AMOLED+ -näyttö, jossa plus-merkintä tarkoittaa siis RGB-matriisia muissa isoissa AMOLED-näytöissä tähän saakka nähdyn Pen Tile -matriisin sijaan. Toinen todennäköiseltä vaikuttava ominaisuus on neliytiminen Exynos-prosessori.

Kaikille spekulaatioille saadaan kuitenkin loppu toukokuun kolmas päivä.

Päivitys 12:06: Julkaisutapahtuman päivämäärä on vahvistettu myös virallisia teitä pitkin, kun yhtiön lähettämät kutsut ovat saapuneet medialle laajemminkin. Lisäksi yhtiö ilmoittaa näyttävänsä tilaisuuden kokonaisuudessan suoratoistona Samsung Tomorrow -blogissaan sekä yhtiön Facebook-sivuilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

delic
delic

1

Onkohan tämä uutinen osasyynä siihen, että nokian kurssi on painunut alle kolmen euron tällä hetkellä, jokatapauksessa erittäin mielenkiintoista nähdä mitä samsung on kehittänyt tällä kertaa. Meinaavatkohan vielä suurentaan galaxyn näyttöä S2:sta ja mennä lähemmäs nexuksen näyttökokoa ja on myös kiinnostavaa nähdä ovatko luopuneet siitä muovisesta ulkomuodosta, galaxyt tuntuu ikävän lelumaisilta samsungin kannattaisi saada tuote tuntumaan arvokkaammalta.

Vastaa
jonir21
jonir21

2

@1 Huhujen mukaanhan tuossa olisi samankokoinen 720p-näyttö kuin nexuksessa ja se olisi rgb-matriisilla. Ja kuorien on huhuiltu olevan keraamiset, ja näin antaisi myös tuo kuva ymmärtää.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

3

"4,65 tuuman kokoinen Super AMOLED+ -näyttö"

Galaxy S2:ssa on Super AMOLED+ -näyttö ja Galaxy Nexuksessa on Super AMOLED HD -näyttö. Näin ollen S3:ssa on huhuttu olevan Super AMOLED HD+ -näyttö, joka vaikuttaisi luonnolliselta. Tuollainen pikku korjaus uutiseen, vaikka siinä mainitaankin kyllä, että se toimii 720p-resoluutiolla.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

4

Kylläpä pitää pistää vielä Sonyn xperia S:n osto jäihin ja odotella mitä SAmppa tuo tarjolle. Toivottavasti toisivat myös 4.3 tuumaisen mallin..

Vastaa
tonttila
tonttila

5

Onpa laimeita kirjoituksia.. Odotin jotain ihan muuta. Muutoin uutinen ei sinällänsä kiinnostanut vaan halusin katsoa millainen sota täällä kommenteissa on..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja