Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung lupaa Windows Phone 8 -laitteita syksylle

7
Teemu Laitila

Samsung lupaa Windows Phone 8 -laitteita syksylle
Samsung paljasti viime viikolla Windows Phone -suunnitelmiaan lehdistölle Taiwanissa pitämässään tiedotustilaisuudessa. Yhtiön taiwanilaisten edustajien mukaan Samsung on tuomassa markkinoille seuraavaan Windows Phone -versioon perustuvia laitteita vuoden toisella puoliskolla.

Yhtiön mukaan uusia Windows Phone Mango -laitteita ei enää olla tuomassa ainakaan Taiwanin markkinoille, vaan kehitystyössä panostetaan Windows Phone 8 -järjestelmään perustuviin tuotteisiin. Nykyisten tietojen valossa uutta Apollo-koodinimellä tunnettua WP-versiota odotetaan lokakuussa, jolloin Microsoftin odotetaan julkaisevan myös virallisen version Windows 8 -järjestelmästä.
Ensimmäiset uuden sukupolven Windows Phone -laitteet julkaistaan todennäköisesti yhtä aikaa uuden version kanssa.

Kiinalaislähteet eivät tarjoa tarkempia tietoja tulevien laitteiden ominaisuuksista, mutta Windows Phone 8:n parannusten myötä myös laitteiden speksit tulevat todennäköisesti nousemaan merkittävästi nykytasolta. Uusi käyttöjärjestelmäversio tuo mukanaan tuen isommille (ja pienemmille) näytön resoluutioille sekä tuen useammalle kuin yhdelle prosessoriytimelle.

Kommentit (7)

delic
delic

1

Windows phone 8 on oikeastaan se viiminen oljenkorsi, jos se ei myy niin alkaa olla hiljasta.

Onhan se vaan niin, että windows luurit on speksien puolesta ajasta jäljessä tällä hetkellä. Eikä se anna myöskään valmistajille mahdollisuuksia kilpailla raudalla kun raudalle on asetettu katto mikä ei kovin korkealla ole.

Suurimpana miinuksena näkisin ehkä max 16gb tallennustilan, ymmärtääkseni APollon pitäisi tämä korjata (muistikortti tulossa). 16GB on kyllä tänäpäivänä niin vähän, otetaan vaikka esimerkkinä viimeviikolla tullut max payne mobile joka viä yksinään jo kokonaisen gigan.

Niille jotka kaipaa enemmän tilaa pitäisi ehdottomasti pystyä tarjoamaan tuote. Jos koet 16gb liian vähäisenä tilana et voi harkita yhtäkään WP7 luuria, mielestäni tämä on todella suuri puute, kyllä lippulaiva tuotteesta pitäisi olla tarjolla isotilainen versio.

Vastaa
jioöpytut (vahvistamaton)

2

@1

SAmaa mieltä muistikortin osalta. Toinen tarve tuolle on esim. musiikkikirjaston mukana kuljettaminen, mikäli on jo valmiiksi musa kortilla ja kuuntelee musiikkia paljon. Toki 16Gt tilaankin mahtuu musiikkia jo kohtuullisesti, mutta muutapa ei sitten mahdukaan. Lisäksi helpompaa se musa on siirtää laitteeseen laittamalla uusi kortti laitteeseen, kuin siirtämällä jollain Zunella tms. Paikallisena musiikki kuluttaa myös vähemmän akkua kuin streamattuna netin ylitse esim. Spotifystä.

Muutoin itseäni kiinnostaa kyllä WP alustana vähintään yhtä paljon kuin Android, synä osin onnistuneet kampanjoinnit jotka saaneet pohtimaan Androidin tietoturvaa, kun aiheesta lisäksi uutisoidaan tämän tästä myös virallisesta kaupasta löytyvien sovellusten osalta...

Vastaa
Mysticiza
Mysticiza

3

Surullista että nykyään kaikki vaihtoehdot ovat surkeita. WP ainakin minun mielestäni parhain vaihtoehto, mutta jos se ei saa suurta kannatusta niin sitten ei ole mitään.
Nykyiseen Symbianiini olen enemmän kuin tyytyväinen, käytössä Nokia Belle FP1 ja päivitystahti on ollut huimaava. Käsittämätöntä että tämä käyttöjärjestelmä on tuomittu lopetettavaksi.
Android on aivan liian hajanainen ja epäturvallinen ja sovelluskauppaa kuitenkin käyttäisin kortillani. Ellet osta Samsungin muovilelua niin et tietä toimiiko osa sovelluksista ollenkaan. Kokemusta on, valitettavasti.
iOS taas on Applen(erittäin hyvä syy olla ostamatta) sekä liian tylsä ja vanhanaikainen.

Vastaa
Mysticiza
Mysticiza

4

@4
Nokian puhelimet sentään tuntuvat ja ovat laadukkaasti valmistettuja.
Windows Phone on myös erinomainen käyttöjärjestelmä jos myös ihmiset omaksuvat sen.
Android taas on hutikoiden paketoitu haittaohjelmapesäke johon en kyllä korttini tietoja laittaisi.

Vastaa
jfivkfbd (vahvistamaton)

5

@4 No Windows Phonen sovelluskaupassa sitä korttia ei edes tarvita, siellähän ei ole juuri yhtään sovelluksia, ja nekin muutamat ovat reilusti ylihintaisia.
Enkä itse kyllä yhtään luottaisi windowsin tietoturvaan, tulee kylmiä väreitä.

Vastaa
Galaxy S3 with WP8. (vahvistamaton)

6

Onneksi Samsung tulee haastamaan Nokian myöskin Windows Phone 8 käyttöjärjestelmän mallin osalta eli... ylimielisyydet on syytä unohtaa!!.

Vastaa
Mysticiza
Mysticiza

7

Toistaiseksi, jos haluaa WP-puhelimen, se on oltava Nokian. Nokian WP-puhelimiin saa mm. Nokian kartat sekä navigoinnin(WP8:n myötä myös muut), Nokia TV, Nokia Julkiset, Nokia Musiikki(Mix Radio jossa ilmaista musiikkia).
Syksyllä tulee myös Zyngan pelejä, jotka ovat aluksi pari kuukautta vain Nokian WP-laitteille. Tähän lukeutuu mm. huippusuosittu Draw Something -peli.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja