Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 610:n myynti alkaa Aasiassa

Manu Pitkänen

Nokia Lumia 610:n myynti alkaa Aasiassa
Nokia esitteli MWC-messuilla Barcelonassa Lumia 610:n, joka on yhtiön edullisin Windows Phone -puhelin. Sen myynti alkaa lähiaikoina Aasiassa.

Lumia 610 saapuu ensimmäiseksi Filippiineille, jonne se rantautuu kuun viimeisellä viikolla. Sen jälkeen puhelin tulee saataville Kiinassa, Hong Kongissa, Indonesiassa, Malesiassa, Singaporessa, Taiwanissa ja Vietnamissa. Puhelin tulee muille markkina-alueille kuluvan kvartaalin aikana.
Puhelimen kohdeyleisöön kuuluvat nuoret, jotka käyttävät aktiivisesti sosiaalista mediaa ja tarvitsevat opinnoissaan Microsoftin Office-ohjelmistoja. Lumia 610:stä löytyy Wi-Fi Hotspot- ja flip-to-silence-ominaisuudet, jotka saapuvat muihinkin Lumia-puhelimiin. Lumia 610:stä löytyy myös Nokian omia palveluita, kuten Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Transport ja Nokia Music.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja