Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Samsungin seuraava Galaxy S (dummy box)

8
Manu Pitkänen

Videolla: Samsungin seuraava Galaxy S (dummy box)
Vietnamilainen Tinhte-sivusto on esitellyt (alkuperäinen juttu poistettu) Samsungin uutta Galaxy S -puhelinta, joka julkaistaan virallisesti 3. toukokuuta. Videolla esiteltävä puhelin on rautansa puolesta todennäköisesti sama kuin lopullinen tuote, mutta kuoret eivät ole lopulliset.

Samsungin on kerrottu jakaneen operaattoreille testimalleja väärillä kuorilla, jottei puhelimen ulkonäkö vuotaisi ennenaikaisesti julkisuuteen.

Videolla esiteltävässä GT-i9300-puhelimessa on neliydinsuoritin (1,4 GHz), gigatavu keskusmuistia, NFC-yhteensopivuus ja tarkkuudeltaan 1280x720 pikselin näyttö, joka fyysisiltä mitoiltaan vastaa Galaxy Nexusta (4,6"). Puhelimen kamerasta löytyy kahdeksan megapikseliä ja akku on kooltaan 2050 mAh.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

pähkinä
pähkinä

2

Lopullisen muotoilun pitää kyllä olla jotain todella mullistavaa, jotta tuo jaksaisi kiinnostaa. Peruskäyttäjän kannalta erot s2:een? Näyttö, siinä se....

Vastaa
gr2001
gr2001

4

Isompia akkuja saa eBay:stä...

Mutta milläpä nuo puhelinvalmistajat muuten pärjäisivät, ellei olisi näitä "uusi on pakko saada, vaikka vaan isomman akun takia"-tyyppejä.

Vastaa
pähkinä
pähkinä

5

@3 Esim. jo pelkkä isompi näyttö voi haukata nuo ylimääräiset mAh:t. Toimiva softa voisi olla hyvä päivitys, s2:ssa se ei toimi, ei edes nyt vuotta ja useampaa päivitystä myöhemmin...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
The Stig (vahvistamaton)

6

Kylä näistä Android-rakentajista taitaa Motorola tehdä tänä päivänä ne mielenkiintoisimmat puhelimet.. Razr varsinkin MAXX versiona kiinnostaisi enemmän!

Jotenkin Samsung on hajuton, mauton ja väritön. Ei ole oikein omaa designia, eikä oikein mitään muutakaan. Rautapuolen osannee tehdä, mutta kaikki ne omat pikku jutut millä erotuttaisiin joukosta puuttuu tyystin.

No noita Xcovereitahan ne puskee ihan kivasti, mikä on hyvä, mutta niidenkin kuuluvuudessa tai ainakin kaiuttimissa ja mikeissa olisi ollut paljonkin toivomisenvaraa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sumsang (vahvistamaton)

8

Itse toivoin julkisuudessa pyörineen kuvan mukaista ulkoasua, mutta lienee ilmeisesti turha toivo. Olis ollu erittäin positiivisesti erilainen, ja kolahti ainakin itseeni. Ei tarvitsisi myöskään kuunnella Omppulan väen nurinoita kopioidusta ulkoasusta. No ehkä SGS4 sitten! :)

Näytön tarkkuus (videon tiedoista laskettuna 298 ppi) alkaa lähentelemään iPhone 4S:n 326 ppi:tä, kun SGS2 oli vain 216 ppi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.