Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin laskuri tikittää tgeltaayehxnx.comissa

7
Manu Pitkänen

Samsungin laskuri tikittää tgeltaayehxnx.comissa
Samsungin seuraavan Galaxy S -älypuhelimeen liittyvät ennakkospekulaatiot ovat olleet erittäin ristiriitaisia ja hämmentäviä. Joidenkin mukaan kyse on ennennäkemättömästä tuotteesta, kun taas toiset lähteet puhuvat pienemmästä päivityksestä (kuten iPhone 4 -> 4S).

Puhelimen nimeä ei tiedetä, kuten ei ulkonäköä tai speksejäkään. Vietnamilaislähteen mukaan yleensä Galaxy S III -nimellä viitattu puhelin olisi mallinimeltään GT-i9300 ja siinä on neliytiminen prosessori sekä kahdeksan megapikselin kamera. Toisaalta uudet tiedot Amazon.de-verkkokaupasta viittaisivat siihen, että Galaxy S III olisikin GT-i9500 ja siinä on 12 megapikselin kamera. Pakkaa sekoittaa hieman myös Samsungin GT-i9800-älypuhelin, joka on saanut Wi-Fi-sertifikaatin.
Hämmennystä ei hälvennä lainkaan se, että Samsung on avannut tgeltaayehxnx.com-verkkosivun (järjestelemällä kirjaimet uudelleen saadaan: "The Next Galaxy"), jossa oleva countdown-kello päättyy huomiselle. Sivustolla todetaan: "You can take the next step in: [jäljellä oleva aika laskurissa]". Yhtiö saattaa käyttää sivustoa teaser-materiaalin julkaisemiseen tai johonkin aivan muuhun. Samsung lähetti aiemmin lehdistölle kutsukirjeen, jonka mukaan yhtiö esittelee seuraavan Galaxyn 3. toukokuuta.

Ihmetystä on aiheuttanut myös muiden muassa Samsung Suomen Facebook-sivulle lisätty kuva (kuva alla).

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Jarissimo
Jarissimo

4

joku teaser, josta ei paljoa viisastuta.. Moni on sitä mieltä, että nuo pistävät haluamaan tuotetta enemmän, mutta minusta nuo on vain vmäisiä joutavuuksia.. hype on kirosana..

Vastaa
Sefriol
Sefriol

5

Inhoan sitä, että kaikki valmistajat hypettävät omia tuotteitaan maailman tappiin asti. Lisäksi tulee samalla periaatteella toteutettuja sivustoja ja mainoksia. Hirveetä roskaa. Kaikki tämä tullut suureksi osaksi puhelin- ja elektroniikkamarkkinoita iPhonen tulemisen jälkeen.
Kaiken lisäksi Apple tuntuu olevan se ainut, joka tästä voitot kerää.

Vastaa
squi
squi

7

Vaikka hype on sinänsä turhaa, niin Samsungille pitää tästä launchista antaa pisteet hyvästä toteutuksesta. Hype alkaa tosiaan olla jo uuden iPhone-julkaisun tasolla :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja