Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin laskuri tikittää tgeltaayehxnx.comissa

7
Manu Pitkänen

Samsungin laskuri tikittää tgeltaayehxnx.comissa
Samsungin seuraavan Galaxy S -älypuhelimeen liittyvät ennakkospekulaatiot ovat olleet erittäin ristiriitaisia ja hämmentäviä. Joidenkin mukaan kyse on ennennäkemättömästä tuotteesta, kun taas toiset lähteet puhuvat pienemmästä päivityksestä (kuten iPhone 4 -> 4S).

Puhelimen nimeä ei tiedetä, kuten ei ulkonäköä tai speksejäkään. Vietnamilaislähteen mukaan yleensä Galaxy S III -nimellä viitattu puhelin olisi mallinimeltään GT-i9300 ja siinä on neliytiminen prosessori sekä kahdeksan megapikselin kamera. Toisaalta uudet tiedot Amazon.de-verkkokaupasta viittaisivat siihen, että Galaxy S III olisikin GT-i9500 ja siinä on 12 megapikselin kamera. Pakkaa sekoittaa hieman myös Samsungin GT-i9800-älypuhelin, joka on saanut Wi-Fi-sertifikaatin.Hämmennystä ei hälvennä lainkaan se, että Samsung on avannut tgeltaayehxnx.com-verkkosivun (järjestelemällä kirjaimet uudelleen saadaan: "The Next Galaxy"), jossa oleva countdown-kello päättyy huomiselle. Sivustolla todetaan: "You can take the next step in: [jäljellä oleva aika laskurissa]". Yhtiö saattaa käyttää sivustoa teaser-materiaalin julkaisemiseen tai johonkin aivan muuhun. Samsung lähetti aiemmin lehdistölle kutsukirjeen, jonka mukaan yhtiö esittelee seuraavan Galaxyn 3. toukokuuta.

Ihmetystä on aiheuttanut myös muiden muassa Samsung Suomen Facebook-sivulle lisätty kuva (kuva alla).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Jarissimo
Jarissimo

4

joku teaser, josta ei paljoa viisastuta.. Moni on sitä mieltä, että nuo pistävät haluamaan tuotetta enemmän, mutta minusta nuo on vain vmäisiä joutavuuksia.. hype on kirosana..

Vastaa
Sefriol
Sefriol

5

Inhoan sitä, että kaikki valmistajat hypettävät omia tuotteitaan maailman tappiin asti. Lisäksi tulee samalla periaatteella toteutettuja sivustoja ja mainoksia. Hirveetä roskaa. Kaikki tämä tullut suureksi osaksi puhelin- ja elektroniikkamarkkinoita iPhonen tulemisen jälkeen.
Kaiken lisäksi Apple tuntuu olevan se ainut, joka tästä voitot kerää.

Vastaa
squi
squi

7

Vaikka hype on sinänsä turhaa, niin Samsungille pitää tästä launchista antaa pisteet hyvästä toteutuksesta. Hype alkaa tosiaan olla jo uuden iPhone-julkaisun tasolla :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja