Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kiusoittelee uusilla Galaxy-videoilla

21
Manu Pitkänen

Samsung kiusoittelee uusilla Galaxy-videoilla
Uutisoimme eilen Samsungin mystisestä tgeltaayehxnx.com-verkkosivustosta, joka liittyy ilmiselvästi toukokuun kolmannen päivän Galaxy-julkistukseen.

Samsung onnistui nostattamaan sen verran kovan hypen, että sen synnyttämä kävijäryntäys kaatoi tgeltaayehxnx.com-sivuston muutamankin kerran. Sivusto kaatui muutama tunti sitten, mutta se heräsi uudelleen eloon, kun sivustolla olleessa laskurissa oli vielä tunti jäljellä. Sivusto kaatui jälleen kun laskurista loppui aika.

Sivuston title-kuvauksen perusteella Samsungilta voitaisiin odottaa useampaakin laitetta toukokuun alussa ("A Whole New Universe"). Huhujen mukaan uuden puhelimen lisäksi Samsung esittelisi uuden tabletin sekä mahdollisesti oman S-Cloud-pilvipalvelun.

Samsung on julkaissut pari teaser-videota, jotka voit katsoa alta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (21)

Anonyymi käyttäjä
ejurr (vahvistamaton)

5

Tässä Ilta-Sanomille valmist otsikko: "Samsungin kiusoittelee Suomi-videolla!" tai vaikkapa "Samsung käyttää suomalaisia revontulia!"

Vastaa
rane69
rane69

7

Nokia fanien eivät edes voi kuvitella millainen on täysiverinen älypuhelin, lumia on niin floppi, että se menee päin metsää, harmi vaan että nokia myydään kohta halvalla microsoftille, thx elop

Vastaa
perhana
perhana

8

Nykyisin on selkeästi huomattavissa ero aikuisten puhelimissa ja lasten/teinien puhelimissa, vai kuinka moni on oikeasti nähnyt yli 30 vuotiaalla käytössään jonkin Galaxyn?
Ja ei, en omista Nokian kännykkää, muuten vaan huvittaa kuinka selkeästi näistä sgs trollien kommenteista paistaa alle 20v ikä läpi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
perzales (vahvistamaton)

10

Itellä mittarissa yli 30v ja käytössä olleet sgs, sgs 2, galaxy tab ja galaxy note. En vois kuvitellakaan ikinä enää palaavani symbianiin, vaihtavani Meegoon, ahmivani aplea tai siirtyväni softaan. Kaikki olleet työn puolesta käytössä ja aina omaan on ollut pakko palata.

Itse videoita en viittinyt edes katsoa, koska mitä sitä ihteään turhaa kiusaa :-)

Vastaa
arivesa
arivesa

12

Joo,aika kiva.Itse olen jo 59v,ja innostunut kaikesta uudesta.
Eniten ihmetyttää,kuinka Noksu(en ole koskaan ostanut tai käyttänyt jatkuvasti "päivitettiviä"/korjautettavia),on voinut pudota noin kauas kärjestä.

Minulle vain Samppa on kelvannut -03 eteen.Nyt,ennenkuin tulee riittävä ero aiempaan,olen pitäytynyt -09 Waveen.
Toimii aina,kuten aiemmatkin.

Apple ostaa näytöt,muistit ja prosessorit(ainakin A5)Samsungilta.
Samoin Nokia AMOLED-näytöt,joita Kallasvuo haukkui kalliiksi!

Luulisi mielummin valmistuttajan kehuvan osamyyjää,pakko kun ei ole myydä.Lopulta jyrää se,joka tekee rautaa,loput on asiakkaita.

Järjellä päätellen Omppu pystyy maksamaan osistaan kunnon hinnan,Nokia ei enää pitkään.

Ja#9:20v?,Haista huilu.Ei uteliaisuus tai innostuneisuus siihen lopu.Ei ainakaan pitäisi.

Vastaa
arivesa
arivesa

13

Kaivoin juuri esiin Sam.SGH-Z500 varaluurin menneisyydestä.-05 malli.3G,2cam,browser/e-mail,BT,video,Jawa support,musa/äänitallennin,USB,Micro-SD.
Ihan kiva simpukka vieläkin,ja toimii.Pari akkuakin siihen.

Sukulaisten Nokiat tuolta ajalta on ajat sitten kierrätyksessä.
Jossain on siis ero.

Muorin Nokia 2-tai 3-tuhatta-mikälie "classic" -11,oli jo alle vuoden iässä pajalla.Kuumenee edelleen kuten ennenkin,mutta huollossa katosi kaikki kuvat ja muu data.

Ei tätä katastrofia yksi Flop kädenkäänteessä korjaa.

Vastaa
3rd_party
3rd_party

15

@10 et ole, älä edes yritä.

Ihme sota tännekin saatiin (ihmiset, jotka eivät ole koskaan käyttäneet Nokiaa haukkuvat sitä, ja ihmiset jotka eivät halua käyttää Samsungia lyttäävät mainokset).

Kertoo vain siitä että Samsung tekee erinomaista työtä hypensä kanssa.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

16

Lyttään Samsunging hypetyksen täsin, mutta aion ostaa kyseisen puhelimen. Minua vaan vituttaa tuommoinen joutava tuhlaus ja muka kiinnostavat avaruusvideot, joista ei oikeasti ole mitään iloa.

Olisin eri mieltä jos ne videot antaisivat edes jotain viitteitä tulevasta, jotta olisi mistä keskustella. Nytkin täällä keskustellaan siitä, käyttääkö yli 30v ihmiset Galaxyja, tämä todennäköisesti sen takia, että nuo videot olivat ihan paskoja, eivätkä herättäneet tunteita. Kaikki van haluaisivat nähdä sen puhelimen, eikä kuppaisia, muka tunnelman nostattajia.

Ja tuohon ikäkeskusteluun.. mitä eroa on 20v ja 30v ihmisellä? No ei oikeasti yhtään mitään. Tottakai aivottomat kakarat on erikseen, mutta ei ne ole sen kummempia 30 vuotiainakaan.. Jos on annettu lusikalla, niin ei voida kauhalla vaatia!

Vastaa
3rd_party
3rd_party

17

@18 se että sinua vituttaa tarkoittaa että Samppa on päässyt ainakin osittain tavoitteeseensa. Sinä haluaisit nähdä puhelimen, mutta sinua vituttaa kun et ole sitä vielä nähnyt. Laitteen ympärille on luotu niin suuri hype, että ihmiset haluavat ostaa sen vaikkeivät tiedä siitä yhtään mitään (moni kyllä luulee tietävänsä, mutta todellisuudessa pohjaa luulonsa vain huhupuheisiin tai omiin päätelmiin).

Vielä parempaa on, jos sinua vituttaa niin paljon, että kerrot siitä jollekin kaverillesi. Sitten hänkin tietää, että jotain isoa on tulossa. Ja haluaa ostaa sen.

Eikä ikä todellisuudessa tee eroa, mutta ero syntyy siitä mitä ajan mittaan tapahtuu. Monen ihmisen elämä muuttuu aika suuresti 20 ja 30 ikävuoden välissä: päästään kokopäivätyöhön (=tulot lisääntyvät), monet perustavat perheen (muuttaa lähes poikkeuksetta arvomaailmaa hyvinkin voimakkaasti), riippuvuus vanhemmista vähenee ja kaveripiiri muuttuu. Nämä kaikki vaikuttavat kulutuskäyttäytymiseen.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

18

Ongelma Samsungin näkökulmasta on siinä, että minua ei vituta heidän hypetys vaan hypetys kokonaisuudessaan, eli tasapuolisesti kaikilta valmistajilta. Näinollen tuo ei ole osunut minuun mitenkään vaan kerron huppelissa tuosta vitutuksesta kaikille, mutta mainitsen jokaisen valmistajan.. Sillä ei tietysti saa naista, mutta perheellisenä miehenä en niitä haluakaan..

Toki rahat ovat vielä pussissani ja jos seuraava malli ei ole parempi kuin sgs2 niin sitten ostan tuon vanhemman, joka on tällähetkellä edelleen kaikkein kiinnostavin luuri (No toisaalta Xperia S voisi olla se toinen vaihtoehto). En kuitenkaan usko, että ovat ottaneet takapakkia, joten siksi veikkailen tuon ostavani kunhan se tulee myyntiin.

Toki sen haluaisin nähdä, mutta oikeastaan halusin enemmän nähdä sen ennen joutavaa hypetystä. Nyt on vain fiilis, että Sampalla ei taidakaan olla muuta kuin lakanoita ja avaruusvideoita näyttää.

Toki kokemus muuttaa ihmistä, mutta tuo tuskin korreloi mitenkään juuri Galaxy sarjan kanssa:)

Vastaa
3rd_party
3rd_party

19

@20 ei se kokemus mitenkään Sampan älypuhelimiin liitykään, muuta kuin kenties sitä kautta ettei 200000€ asuntolainan kanssa kenties halua kalleinta puhelinta (koskee tietenkin kaikkia merkkejä) tai heikointa muovista tekelettä (onneksi on olemassa X cover)

Ja jos haukut kaikki valmistajat Sampan hypestä suututtuasi, niin mainostoimistolle maksetut rahat ovat menneet osaltasi hukkaan ;)

Vastaa
arivesa
arivesa

20

Taitaapi olla kaikki Erkit vähän sivussa. Samsung,sopi kullekin tai ei,lopulta VALMISTAA niin Applen kuin Nokiankin tarvitsemat avainkomponentit.Myy niitä noille,niinkauan kuin on kannattavaa.

Omakustannuksella olisikin tyhmä myydä.Joillekin liian tyyristä, jatkossa.Potin kerää lopuksi se,joka tekee,eikä vain tilaa.Huono uutinen jo maanrakoon ajautuneelle "valmistuttajalle".Ehkä usealle?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Bobakki (vahvistamaton)

21

arivesa @ 23.4.2012 22:20

Kaivoin juuri esiin Sam.SGH-Z500 varaluurin menneisyydestä

Sukulaisten Nokiat tuolta ajalta on ajat sitten kierrätyksessä.
Jossain on siis ero.

Tämä kertoo enemään sukulaisistasi (joko vat vastuullisia ja kierrättävät kulutus elektroniikan jota ei käytä enää tai sitten typeryyttään ovat niistä luopuneet, sinun mielestäsi tietenkin kyse on nokia huonoista puhelimista.) Minulla on käytössä Nokia 1100 luuri joka on valmistettu 03-2002, akun olen kerran joutunut vaihtamaan. Toki SGS2 löytyy myös. Pilkkireissulle yms. otan tuon Nokia 1100 puhelimen mukaan, kun siinä ei lämpötilat ja tippumiset vaikuta. (iPhone hyytyi pilkkireisulla ja perheelle tuli turhia sydämmen tykytyksiä.) Oikeastaan se ruggeroitu puhelin, kun vertaa tämän päivän puhelimiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja