Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Samsung Galaxy S III ensikäsittelyssä

10
Matti Vähäkainu

Videolla: Samsung Galaxy S III ensikäsittelyssä
Vierailimme Lontoon Earl's Courtissa järjestetyssä Samsungin julkistustilaisuudessa. Samsung Mobile Unpacked 2012 -tapahtumassa julkaistiin uusi Galaxy S III, joka pääsi pikaisesti myös Puhelinvertailun kätösiin.

Loppukuusta Suomeen saapuva lippulaiva on vain 8,6 millimetrin paksuinen älypuhelin, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 4,8 tuuman HD Super AMOLED -näyttö, neliydinsuorittimella varustettu Exynos-järjestelmäpiiri sekä 8 megapikselin kamera. Koreassa ja Yhdysvalloissa puhelin tukee 3G-teknologioiden lisäksi LTE-yhteyksiä.
Pyrimme alla olevalla videolla esittelemään muutamia puhelimen uudistuksia, kuten ääniohjausta, kameran burst-moodia sekä Pop up play -ominaisuutta, jolla videon katsomista on mahdollista jatkaa esimerkiksi verkkoselaamisen aikana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

ep_
ep_

1

Ette sitten ottanut yhtään SGS3:n kameran tyylinäytettä tänne?

Jääkiekon MM:stä puhuttiin siellä taustalla :) .

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

2

Hyvin näyttäisi pyörivän ja ihan kivan näkönen tuo käyttöliittymä, joskin vähän ehkä sekava. Toki olisi parempikin pyöriä noilla tehoilla :D

Ei järkkärissä riittänyt oikein dynamiikka mustaa taustaa vasten kirkkaalle näytölle, vähän häiritsi videossa kun näyttö oli palanut/epätarkka jatkuvasti.

Tuosta Pop Up Play:stä, hyvä esimerkki tehoreservistä mutta loppupeleissä vähän turhahko juttu alle tabletin kokoisissa laitteissa.

Saako burstilla otettua täydellä resolla kuvia? Tai tuolla jutulla mikä ottaa kahdeksan(?) kuvaa ja valitsee niistä parhaan.

Vastaa
Boss93
Boss93

3

Ihan siistin näköinen laite tuo on. Ei nyt ehkä mikään design maailman huipputuote, mutta loistava suorituskyky korvaa pienet puutteet ulkonäössä.

Vastaa
Good_and_Bad
Good_and_Bad

4

Hyvä puhelinhan tuo on mutta mielestäni tässä ei ole kuitenkaan tarpeeksi otettu pesäeroa Samsung Galaxy S II:een joka minulla on jo ennestään ja aionkin odotella sitten sitä Galaxy S IV:ta.

Vastaa
perhana
perhana

5

jäikö tästä uutisesta nyt ihan tarkoituksella sellainen kuva että tärkein ja ensimmäisenä mainitsemisen arvoinen ominaisuun on vain 8,6 millimetrin paksuus?

Vastaa
joppelo (vahvistamaton)

8

Kun samsung tekee tommosen se on tehokas ja suorituskykyinen ja hieno... Nokian puhelimen käyttis jos jumittaa samalla tavalla kuin tuossa videolla niin kyseessä on alitehoinen paska.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

9

Enpä itse ainakaan jumittelua oikein huomannut, ensimmäinen Androidi jossa näin. Ja kokemusta on mm. S2 ja Note kärkipään luureina.

Vastaa
tonkie
tonkie

10

Onhan tuossa tehoa vaikka kuinka ja uusin android versiokin suuri askel eteenpäin. Mutta.. Ei tuo oikein säväytä kumminkaan, eikä tule sellaista tunnetta, että tuo on saatava.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja