Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Accenture vähentää Symbian-osaajia

Matti Vähäkainu

Accenture vähentää Symbian-osaajia
Konsulttifirma Accenture on kertonut aloittavansa yhteistoimintaneuvottelut. Yt-neuvottelujen tarkoituksena on vähentää aiemmin Nokialta siirtyneiden Symbian-kehittäjien määrää. Yhtiön mukaan 250 suomalaisen työntekijän pää on pölkyllä.

Accenture on tarjonnut eropakettia jo aiemmin ja siihen onkin tarttunut jo 320 työntekijää. Nyt käynnistyvien yt-neuvottelujen jälkeen 1200 Nokialta siirtyneestä suomalaisesta työntekijästä Accenturella jatkaa enää noin puolet.

Accenturelta kerrotaan, että Nokialta siirtyneistä Symbian-osaajista yli 500 on siirretty muihin tehtäviin, kuten Windows Phone -kehitykseen. Nokia ulkoisti Symbian-kehityksen Accenturelle vuosi sitten huhtikuussa. Nokialta siirtyi Accenturelle maailmanlaajuisesti 2300 henkilöä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.