Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone -kampanja "savusti" 50 000 kilpailijaa

14
Matti Vähäkainu

Windows Phone -kampanja savusti 50 000 kilpailijaa
Microsoftin tunnetuin markkinointikampanja Windows Phone -puhelimille on ollut maailmanlaajuisesti pyörivä "Smoked by Windows Phone". Kyseessä on kuluttajan omistaman puhelimen ja Windows-puhelimen välinen kamppailu nopeudesta. Tänään Microsoft on ilmoittanut, että kampanjan voittoprosentti on ollut peräti 98.

Tammikuussa CES-messuilla julkistettu kampanja on neljän kuukauden aikana vieraillut 36 maassa ja puhelimia ja niiden omistajia on haastettu yli 50 000. Kilpailu koostuu viidestä tehtävästä, joista yksi valitaan kuhunkin kilpailuun. Luonnollisesti kyseessä ovat Microsoftin alustan vahvat puolet, joten voittaminen ei ole helppoa.

Vaikka tehtävissä vaadittavat ominaisuudet löytyvät helposti ja nopeasti juuri Windows Phonesta, on voittoprosentti silti odotettua suurempi. Eritoten kun kyseessä on yli 50 000 käyttäjää kattava kampanja. Kampanja lienee siis monellakin mittapuulla onnistunut. Reilut kuusi sataa ihmistä kuitenki onnistui voittamaan Windows Phonen, niiden joukossa ainakin yksi Galaxy Nexuksen omistaja.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

gr2001
gr2001

1

Kunnon vanhanajan neuvostopropagandaa, josta vielä onneksi Pohjois-Koreassa ja Microsoftin toimesta saadaan nauttia. Punavoittoisen värityksenkin on Microsoft mukavasti omaksunut.

Mutta auttaako se?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
leonardo92 (vahvistamaton)

3

@1,2 Jaa etteikö Apple suosi ns. neuvostopropagandaa? Muut eivät saa valmistaa suorakulmion muotoisia puhelia, koska Apple sen kieltää. Kyllä nää Smoked by Windows Phone-kisat ovat sentäs reiluja, toisin kuin Applen kisat. :D

Vastaa
veeman07
veeman07

4

Tämähän oli just hyvä ja hauska mainos ja lisäksi jäi sellainen maku, että kilpailijoilla oli oikeasti mahdollisuus voittaa! Go Nokia!

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

5

Minulle jäi hieman toisenlainen maku:) Mutta hauska mainosidea silti ja toinen + tuosta neuvosto propagandasta ja punaisesta värityksestä:)

Vastaa
Lumikki
Lumikki

8

Lisää nopeutta saadaan käyttämällä enemmän tehoa, joka taas lyhentää akun kestoaikaa. Asioita voidaan mitata niin monella tavalla.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

Mielestäni tämä on loistava kampanja, vaikka toki tunnistan takana olevan propagandamaisuuden. Tosin, pientä tämä on vielä joihinkin kunnon sumuttajiin verrattuna.

Mutta hauskalta vaikuttava kampanja.

Vastaa
perhana
perhana

10

niin siis tuossa testissähän ei ollut millään lailla kyse puhelimen tehoista ja suorittimen tuomasta nopeudesta, vaan järjestelmän käytettävyyden nopeudesta kun halutaan etsiä tietoa internetistä, tuossa testissä etsittiin jotain ravintolaa lähistöltä ja ajo-ohjeet sinne.

Hauskahan tuo oli, varsinkin tuo kohta jossa lippalakkipäinen kaveri yritti vielä löytää niitä ohjeita (ilmeisesti androidilla) "oh it gave you an add... and now you back to google" lol

Vastaa
McTre
McTre

12

.Mitä kuraa. Jengi ei osaa vain käyttää puhelinta. Maps -> vasen ylänurkka. -> Places . lähinnä kertoo siitä että kaikenlaista turhaa on, ja kuitenkin aina googlataan.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

13

Ei kyllä kovin yllättävää, että kun tätä vähän tarkasteli netistä, niin löytyi lukuisia enemmän tai vähemmän... tuohtuneita ja katkeria, noin kauniisti sanottuna, osallistujia, jotka kovaan ääneen netissä huutavat vilppiä, vääryyttä yms, enemmän tai vähemmän aiheellisesti.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

14

Tuossa olisi voinut esimerkiksi tehdä testin kuinka etsitään kalenterimerkintöjä.. No olisihan se ollut vähän epäreilua, kun WP:ssä niitä ei etsitä.. vai olenko väärässä?

Tuo esimerkiksi on minulle huomattavasti tärkeämpi kuin joku ravintolan löytyminen, mikä sekin onnistuu ihan helposti kun osaa. Sähköpostin, netin (myös Flash sisältö) ja puheluiden lisäksi kalenteri on tärkein asia älyluurissa ainaskin minulle, joten noilla minulle tärkeillä osa-alueilla Android hakkaa esim WP:n mennen tullen.
Pakka tasottuu jos Flash tuki häviää Androidista, mutta alustan avoimuuden takia sille todennäköisesti tulee olemaan tuki jatkossakin jollakin keinolla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja