Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Angry Birds -pelejä ladattu jo miljardi kertaa

1
Manu Pitkänen

Angry Birds -pelejä ladattu jo miljardi kertaa
Peliyhtiö Rovio Entertainmentin mukaan sen huippusuositun Angry Birds -pelisarjan pelejä on ladattu jo miljardi kertaa. Merkkipaalu saavutettiin keskiviikkona.

Angry Birds julkaistiin vuonna 2009 Applen iOS-mobiilialustalle, minkä jälkeen se on levinnyt muillekin käyttöjärjestelmille. Yhtiö ei ole jäänyt pelkästään pelien varaan, sillä huippusuositun pelin hahmojen ympärille on luotu laaja oheistuotemarkkina. Vihaisten lintujen pohjalta on rakennettu Särkänniemeen oma teemapuisto ja kaupoista voi ostaa Angry Birds -aiheisia virvokejuomia, pehmoleluja ja makeisia.

Merkkipaalun saavuttamisen kunniaksi Rovio on julkaissut YouTubessa videon, jossa kiitetään kaikkia peliä pelanneita.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Hienoa Rovia ja vihaiset linnut! Vaikka vihaajat vihaavat, toistaiseksi Rovio vain porskuttaa.

Oma uusi suosikkini AB:n brändissä on Hockey Bird. Mahtava maskotti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja