Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n julkaisematon budjettimalli lipsahti operaattorin mainokseen

7
Teemu Laitila

HTC:n julkaisematon budjettimalli lipsahti operaattorin mainokseen
HTC:n budjettiluokkaan sijoittuva HTC Desire C on lipsahtanut Portugalin Vodafonen kevätkuvastoon jo ennen puhelimen virallista julkistusta, uutisoi GSM Arena. Alle 200 euron hintainen Desire C ei juuri ominaisuuksilla pääse ylpeilemään, mutta sen Android 4.0 -käyttöjärjestelmästä voi moni olla kateellinen.

Aiemmin myös Wildfire C -nimellä tunnettu budjettimalli sisältää 3,5 tuuman ruudun, jonka resoluutio on 480x320. Budjettiluokan ominaisuuksista huolimatta HTC on varustanut laitteen Android 4.0 Ice Cream Sandwich -järjestelmällä, jonka pyörittämiseen riittää ilmeisesti 600 MHz:n taajuudella toimiva prosessori. Valinta on mielenkiintoinen, sillä 600 MHz vaikuttaa hitaalta jopa alle 200 euron hintaluokassa. Tallennustilaa Desire C:stä löytyy neljä gigatavua.

Kamera tallentaa kuvia viiden megapikselin tarkkuudella ja ainakaan kuvien perusteella etukameraa ei löydy. Laitteen ominaisuuksissa mainitaan erikseen myös 3,5G, joka viitannee HSDPA-verkkojen tukeen. Ulkoisesti Desire C muistuttaa paljolti HTC:n One-sarjan kalliimpia malleja.Päivitys 15:20: HTC Desire C on julkaistu myös virallisesti tämän päivän mittaan. Yhtiön virallisen tiedotteen mukaan laitteessa käytetään metallikuoria. Lisäksi tiedotteesta paljastuu, että puhelimen ostaja saa 25 gigagatavua tallennustilaa Dropbox-palveluun. Laitteesta on tarjolla myös NFC-toiminnolla varustettu versio. HTC ei kuitenkaan paljasta Desire C:n virallista myyntihintaa tai tarkkaa myyntiintulopäivää.
Kuvat: GSM Arena


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Feynman7
Feynman7

1

Hyvä kun välillä tulee myös järkevän kokoisia malleja. Toki resoluutio on alhainen eikä varmasti ICS kovin hyvin pyöri noilla spekseillä. Vähän kovempaa rautaa saisi vielä näihin pienempiinkin tulla. Luulisi että ostajia löytyisi, kaikki ei varmasti halua sitä 4,7 tuumasta halkoa.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

3

Mistään ei löytynyt varmistusta tuohon prossuun, ei edes HTC:n lippusista. Jotenkin veikkailen, että tuo on aikapaljon alakanttiin, tosin nuohan on ainmegahertsejä, joten se ei kerro kovinkaan paljoa nopeudesta.

Mielenkiintoinen kone ja tyylikäskin, jos vain tulee vähän lisää värejä. Muistin määrä ja prossu kyllä kiinnostaisi, ett ämitä ovat, sillä nykyisen legendin kanssa odotellaan aika paljon:) Kooltaan tuo vaikuttaa hyvältä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

6

@otsikko
>HTC:n julkaisematon budjettimalli lipsahti operaattorin
>mainokseen

Hyvin tavallista että julkaisemattomia malleja markkinoidaan. :-)

No tekstissä juju selvisi, eli laitetta ei ollut edes valmistaja vielä esitellyt.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

7

600MHz prossulla, vähän epäilen. Kun tuo 600MHz tuntuu olevan liian vähän Nokian köykäiselle Bellelle monen mielestä, niin eihän se voi missään nimessä ICS:ää pyörittää, ainakaan sujuvasti.

Puhelin itsessään on tyylikkään näköinen. Vaikka HTC vähän toistaa itseään näissää ulkonäköasioissa, niin ei heidän tyylinsä ole vielä minua kyllästyttänyt.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.