Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:lta vuotanut One S -mallin pikkuveli

2
Matti Vähäkainu

HTC:lta vuotanut One S -mallin pikkuveli
Eilen HTC julkisti edullisen Desire C -älypuhelimen, jonka Portugalin Vodafone oli ennenaikojaan lipsauttanut kevätkatalogiinsa. Heti seuraavana päivänä tarjolla on uutta vuotoa. Tällä kertaa vuodon kohteena on Ville C -malli, joka BriefMobilen tietojen mukaan olisi edullisempi versio yhtiön uudesta One S -mallista.

Speksien valossa kyseessä onkin ylemmän keskiluokan älypuhelin, joka monella tapaa muistuttaa One S:ää. 4,3 tuuman näytöstä tosin käytetään epäilyttävästi sekä AMOLED- että LCD-nimitystä. Tarjolla on 8 megapikselin kamera Full HD -videokuvauksella, gigatavu RAM-muistia, 16 gigatavua muistia sekä edellisen sukupolven Snapdragon S3 -suoritin. BriefMobilen lähteet kertovat, että speksien 1,7 gigahertsin sijaan laitteessa olisi 1,2 gigahertsin kellotus.


Tiedoissa mainitaan lisäksi, että Ville C on erittäin ohut ja sisältää vielä julkaisemattoman Sense 4.5 -käyttöliittymän. Käyttöjärjestelmä on Googlen uusin Android-versio eli Ice Cream Sandwich.

Nimeäminen soveltuisi erittäin hyvin nimenomaan One S:n pikkuveljeksi tai -siskoksi, sillä One S tunnettiin aiemmin nimellä HTC Ville. Speksien perusteella Ville C on kuitenkin parin sadan euron Desire C:tä selvästi kalliimpi laite.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

roponen
roponen

2

Nyt tabletti kainalossa minäkin kaipailen jotain kunnollista todella pientä älypuhelinta. Ehkä tässä olisi se markkinarako johon Nokia voisi iskeä?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja