>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Tizen todistaa HTML5:n suorituskyvyn

6
Teemu Laitila

Videolla: Tizen todistaa HTML5:n suorituskyvyn
Samsungin, Intelin sekä muiden alan toimijoiden kehittämä Tizen todistaa, että HTML5 on varteenotettava vaihtoehto mobiililaitteenkin käyttöliittymän toteutukseen. Tizen on tuorein avoimista Linuxiin pohjautuvista mobiilikäyttöjärjestelmistä ja se nojaa pelkkään HTML5-tekniikkaan sovelluskehityksessään.

Tizenistä aiemmin nähtyjen kuvien ja videoiden perusteella alusta on vielä erittäin alkutekijöissään ja sen monet graafiset elementit on lainattu Samsungin omasta Android-skinistä TouchWizistä. Viime viikkoisessa Tizen-konferenssissa kuitenkin esiteltiin muutama sovellusdemo, jonka perusteella Tizenin ei tarvitse jäädä paitsi silmäkarkista HTML5-pohjaisuutensa vuoksi. Videolla esiteltävät galleriasovellukset vaikuttaisivat pyörivän erittäin sujuvasti pelkän HTML:n voimin.

Tizenin valttina kehittäjille markkinoidaan juuri HTML5:n, JavaScriptin ja CSS:n avulla tapahtuvaa sovelluskehitystä. Perinteisesti web-tekniikoiksi mielletyillä työkaluilla sovelluskehitys voi joissain tapauksissa olla huomattavasti nykyisiä alustoja nopeampaa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

1

Tämähän (saattaa) antaa uutta toivoa avoimesta tulevasta!...?

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

@1

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Wikipedia.fi:

Tizen on Linux Foundationin ja Limo Foundationin tukema vapaan ja avoimen lähdekoodin Linux-pohjainen mobiilikäyttöjärjestelmä.


En ole varma, miten konkreettisesti tuo Linux (ja Limo) Foundationin osuus takaa avoimuuden, mutta ainakin se jotain toivoa antaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
andibodj (vahvistamaton)

3

toihan ihan kusetusta! ne kopiovat androidista. vittu homo tizen jätäkää android rauhaan. ja nuo rysssät saatana vittu niillä on S-vika vittu puhukaa kunnolla ja hankikaa kunon kamera!

Vastaa
johtaja59
johtaja59

4

Voihan sitä täälläkin purkautua :)
HTML5 tulee luultavasti lähitulevaisuudessa hallitsemaan myös telkkujen / tablettien yms. puolella.

Vastaa
flyhigh1
flyhigh1

5

toihan ihan kusetusta! ne kopiovat androidista. vittu homo tizen jätäkää android rauhaan. ja nuo rysssät saatana vittu niillä on S-vika vittu puhukaa kunnolla ja hankikaa kunon kamera!

opetele kijottaan..ääliö!!

Vastaa
samarit1
samarit1

6

¨toihan ihan kusetusta! ne kopiovat androidista. vittu homo tizen jätäkää android rauhaan. ja nuo rysssät saatana vittu niillä on S-vika vittu puhukaa kunnolla ja hankikaa kunon kamera!¨

13 vuotias androidfani...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.