Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uutta Galaxy S:ää on ennakkotilattu jo 9 miljoonaa kappaletta

14
Manu Pitkänen

Uutta Galaxy S:ää on ennakkotilattu jo 9 miljoonaa kappaletta
Samsungin Galaxy S III -älypuhelin julkistettiin Lontoossa muutama viikko sitten kunnollisen ennakkohypen saattelemana. Vaikka se ei täyttänyt kaikkien odotuksia, niin ennakkomyynti vetää silti erinomaisesti.

Maailmanlaajuisesti operaattorit ovat Korea Economic Dailyn mukaan tilanneet puhelinta jo noin yhdeksän miljoonan kappaletta. Luku on huikea, sillä Galaxy S II:sta saatiin toimitettua 10 miljoonaa kappaletta viidessä kuukaudessa. Suosio alkaa lähennellä iPhone 4S:n vastaanottoa -- sitä myytiin ensimmäisen viikonlopun aikana neljä miljoonaa kappaletta.Lehden saamien tietojen mukaan Samsungin Etelä-Korean älypuhelintehdas puksuttaa tällä hetkellä täydellä teholla, eli se tuottaa kuukaudessa noin viisi miljoonaa puhelinta.

Maailman suurimmaksi puhelinvalmistajaksi nousseen Samsungin uuden lippulaivan toimitukset alkavat Suomessa 29. toukokuuta. Puhelinvertailu.comin hands on -videon voi käydä katsomassa täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Jarissimo
Jarissimo

1

Saa nähdä miten suureen yleisöön uppoaa noin suuri kapula, vaikka tuntuukin varmasti kokoistaan pienemmältä (kuten one X). Jännä nähdä, mutta pitäähän sitä itsekin käydä katsomassa ja vasta sen jälkeen päättääminkä Androidin sitä kotiin kantaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
diskopallo (vahvistamaton)

2

Ei tule menemään yhtä hyvin kaupaksi kuin 4S. Samsung yrittää vain pelotella Applea. Ei onnistu!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

3

Hiukka on erilaiset lukemat kummallakin (Saapunki ja iifööni) kuin myynnillään kauhiasti ylistävällä wp-Noksulla ...noin vaan vertailuksi siis...

Vastaa
perhana
perhana

4

jaa nykyäänkö puhelinten suosiota mitataankin sillä kuinka paljon operaattorit niitä varastoon ennakkotilaavat, ja lähteenä Korea Economic Daily.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

5

@5: Mitä näillä luvuilla on sinulle perus kuluttajalle yhtään mitään merkitystä? Vai valitsetko oikeasti älypuhelimesi sen perusteella, että kuinka paljon sitä operaattorit ovat tilanneet varastoihinsa?

Vastaa
Ranvier
Ranvier

6

@5: Niin ja kerro toki, miten ihmisen ylimielisyys voi määräytyä sen mukaan, minkä puhelimen he omistavat.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

7

kyllä tuo vaan kertoo aikapaljon. Operaattoreilla on varmasti jonkinlaista aavistusta tulevasta menekistä ihan jo kokemuksen perusteella. Toki lopullisest iasia nähdään kun myynti on alkanut, mutta harvemmin taitaa Luurit jäädä operaattoreiden varastoon. Eivät he tilla jos niille ei ole odotettavissa menekkiä, sehän olisi tyhmää.

Vastaa
delic
delic

8

Tämä vain vahvistaa sitä entisestään, että markkinoilla on 2 aivan ylitse muiden. Samsung ja Apple kerää rahat ja melkein kaikki muut tekee tappiota. Tuskin tulee tästäkään kvartaalista yhtään helpompaa muille android valmistajlle tai muillekaan Applea lukuunottamatta jos luvut uudelle galaxylle on jo nyt tällaiset.

Vastaa
perhana
perhana

9

@5
Hieman jäi nyt ihmetyttämään kenet olit tunnistavinasi Nokia-puhelimen käyttäjäksi?
Itselläni ainakin on tällä hetkellä käytössä 3 android-puhelinta (motorola, samsung ja zte) kun ei ole varaa mitään oikeaa puhelinta köyhänä duunarina ostaa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

10

Tuntuu Samsung tekevän GS3:lla "neljä-ässät", eli vaikka hype ylitti todellisen tuotteen ja monelle julkistus oli pettymys, tuntuu puhelinta menevän (ainakin operaattoreille) kaupaksi kuin leipää.

Tosin, kyllähän Atari tilasi läjäpäin E.T-peliä, mutta sehän ei sitten kovin hyvin päättynytkään...

Vastaa
Sefriol
Sefriol

11

Markkinoinnilla se tuote kuluttajan hyppysiin menee. Ei millään muulla.
Vaikka olisi maailman paras tuote, niin ei sitä kukaan osta, jos ei sitä kukaan markkinoi.
Silti Samsung olisi voinut panostaa johonkin muuhun ominaisuuteen kuin näytön kokoon. En kyllä jaksa uskoa, että SGS3 pääsee lähellekään iPhone5 myyntilukuja.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

12

Satojen operaattoreiden ennakkotilausten vertailu iPhonen todelliseen myyntiin muutamalla operaattorilla on hyödytöntä, se ei tuota mitään järkevää tulosta. Eikä siitä voi siten vetää minkäänlaisia johtopäätöksiä.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

13

@12 SAmsungin suurin panostus tuli tämän galaxyn tapauksessa Ohhjelmistoon, mikä on mukaa vaihtelua. Lisäksi muotoiluun panostettii ja sitä muutettiin omaperäisemmäksi.

Ja onhan nuo luurin ominaisuudetkin huippuluokkaa, kuten odottaa saattoi.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

14

@15 Nokia-fanithan ne juurikin näiden uutisten kommenteissa haukkuvat muita "faneja", spämmäävät epäolennaisuuksia, kirjoittavat typerästi ("nokia=mokia", jne) ja erittäin huonolla Suomen kielellä ja niin edespäin.

Suoraan sanottuna, suurin osa fanaattisten android(/Samsung)-fanien kommenteista on roskaa, jolla ei ole mitään tekemistä asiallisen kommentoinnin kanssa ja kuuluisi kaiken järjen mukaan poistaa.

No niin, nyt kun sain sen sanottua, voin vielä lisätä omaan aikaisempaan kommenttiini, että en pitäisi uskomattomana, jos Samsung pääsisi tällä uusimmalla Galaxy S:llä samoihin lukemiin myydyissä kappaleissa. Tosin, uutiskommenttien perusteella moni GS2:n omistaja harkitsee pitkään uuteen malliin "päivittämistä".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja